Saturday, May 23, 2009

Ilutabletid


Ma usun, et väga paljud on söönud kõiksugu tablette, et olla ilusamate juuste, naha ja küüntega. Ise olen katsetanud puhast Biotiini, Viaderm'i ja Beta-karoteen tablette. Biotiini sõin 2 kuud ja peale seda sõin 2 kuud Viadermi. Tulemus: nahale null, juuste puhul ei täheldanud ka midagi erilist..kuid mu niigi kiiresti kasvavad küüned hakkasid veel metsikumal moel vohama. Tuli meelde vanasõna: sinna, kus on, antakse juurde. Oleks võinud küll seekord vastupidi olla, kuid siiski polnud. Kuid asjatundjad räägivad, et peaks 6 kuud vähemalt sööma neid tablette. Täiesti õudne tundub pool aastat iga päev mingeid ilutablette süüa ja keegi ei garanteeri, et üldse mingit tulemust oleks. Ometi ma olen kindel, et ma varsti raudselt ostan need uuesti ja söön jälle ning imestan, et miks nad ometi ei toimi!

Beta-Karoteen tabletid..täiesti null efekt. Sõin kaks kuud kevadel ja nahk, päevitus ja kõik muu oli nagu varemgi.
Kuid...sellised asjad on väga individuaalsed ning ma olengi selline veidi ebaõnnestunud eksemplar, kellel juuksed hakkasid alles aastaselt kasvama.

Juuksehooldustooted


The last but not least! Mul on lokkis juuksed, mida ma ka lasen värvida ning mis on paar juuksekatastroofi üle elanud, nagu juba ka eelnevalt kirjutatud. Peaaegu aastatagune äpardus on siiamaani mu peas näha:(
Igatahes, alustame shampoonidest. Kuna lokkis juuks on sirgest juuksest märksa kuivem ja vajab enam niisutust, siis tuleks valida niisutav shampoon. Minu lemmikud: Joico Moisture recovery ja Tigi Curls Rock. Kuid eriti Tigi shampooniga tuleb ette vaadata, et kindlasti korralikult loputada neid, muidu jäävad shampoonijäägid pähe. Ka Tigi Dumb Blonde ja Joico K-Pak shampoon on päris head.
Palsami asemel võib vabalt iga pesukord juuksemaski kasutada. Siluva ja sirutava toimega on Tigi S-Factor Serious Conditioner. Samuti on hea Joico K-Pak Intense Hydrator. Ka Davines Nou Nou mask on täitsa okei.
Peale pesu tuleb pähejäetav sprei-palsam. Eriti hea on Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick. Hind kõigest 150.-. Olen proovinud Joico spreid ja ka teisi, kuid see on siiski kõige paremaks osutunud.
Peale sprei-palsamit, kui juuksed on natuke kuivanud, panen mõnda juuksekreemi ja seerumit. Ülimõnus toode on Sebastian Potion 9. Head on ka Davines Relaxing Fluid ja Tigi Curls Rock ümmarguses pudelis. Seerumitest on minu jaoks parim olnud C:EHKO linaseemneõli(müüakse Tallinnas Prokapitali majas ja Tartus Zeppelinis 300.-).
Enne sirgendamist on vajalik muidugi kuumusekaitse ning lemmikuks on hetkel Osis'e oma(eelmine oli Matrix'i kuumakaitse sprei ning too ei meeldinud üldse).
Juuksevaha on The Body Shop Coconut oil ja ülimõnus toode. Ei jäta juuksed väga raskeks ja rasvaseks ning peaks ka raviomadustega olema.
Aga uued põnevad tooted on juba tellitud..kui on mainimist väärt, siis annan teada:)

Make-up


Asjad, milleta ei saa, on päikesepuuder ja ripsmetušš. Kõige parem päikesepuuder, mida ma olen juba ca 6 aastat kasutanud, on Max Factor'i päikesepuuder(Golden). Täiesti vapustav toode, kestab kaua. Viimane kestis peaaegu aasta aega! Hind kõigest 150.-.
Ripsmetuššidest on ülihea Yves Saint Lauren faux cils. Kuid kuid..sellel tootel on suur miinus, nimelt see kuivad üpris kiiresti ära. Nii et tuleb arvestada, et iga 1.5-2 kuu tagant tuleks uus osta. Mõni teine on kestnud pool aastat isegi. Selle tõttu hakkan endale varsti uut lemmikut otsima. Samuti on Loreal ripsmetuššid mulle üldiselt meeldinud.
Veel on totaalsed lemmiktootet Chanel huuleläiked. Kunagi ostsin Dior huuleläikeid, kuid need püsisid huulte peal ca 15 minutit. Chanel läiked jäävad huulte peal väga mõnusad ja püsivad kaua peal. Hinnaklass neil üpris sama. Üldiselt ostan neid reisidelt ja jäävad ca 250-300.- kanti. Kaubamajas ca 400.-.
Must lainer- olen proovinud ka paarisajakrooniseid, kuid need pole mulle eriti meeldinud, kuna peenikest joont on raske tõmmata. Rosalindis müüakse ca 50.- firma Aden või Ados või midagi sellist lainereid ja need on ülihead...kuid need on pidevalt otsas seal. Aastas korra tuuakse juurde vist. See on odav, ülimugav ja mõnus on peale kanda, saab ka ülipeenikest joon tõmmata, väiksest pudelist kestab kauaks ning see püsib ka ilusti õhtu jooksul peal.

Kehatooted


Kõige parem kehakoorija on kohvipuru. Olen katsetanud kalleimaid ja odavamaid poetooteid, kuid ükski ei tee nahka nii sildekaks kui kohvipuru. Kohvipuru võib ka duššigeeli sisse panna. Niisama kasutades tuleks seda tassi panna ja hästi veidike vett lisada, et kohvipuru muutuks massiks.
Keha niisutamiseks kasutan The Body Shop virsiku kehavõiet. Varem kasutasin mango oma, kuna ausalt öeldes meeldib mango lõhn ülekõige, kuid virsiku oma jätab naha pehmemaks ning niisutab kuidagi rohkem. Aga kehavõiet on natuke tüütu nahale kanda, et parima kehaniisutaja otsingud veel jätkuvad. Virsiku kehavõie toimib jälle talvel ülihästi kätekreemina.
Kõige parem asi, millega keha pesta, on lasteseep. Kõiksuguste tsitruseliste duššigeelide vastu on mul allergia, nii et lasteseep on käigus juba aastaid. Lasteseep on ülihea ja universaalne toode. See ei kuivata nahka eriti, ei tekita absoluustelt allergiaid ega lööbeid. Ma pesen isegi nägu sellega, kuna avastasin, et toime on sama, mis kallistel näopuhastajatel. Isegi mõnusam on. Olen päris paljudele tuttavatele soovitanud lasteseepi ja kõik on peale proovimist selle püsivaks kasutajaks jäänud. Lisaks sellele maksab see kõigest 5.- umbes.

Küüned


Mõtlesin, et miks mitte jagada tootesoovitusi. Ma katsetan pidevalt kõiksugu ilutooteid ning miks mitte infot jagada.
Alustame küüntest. Ainus toode, mis minu küüntega imet on suutnud teha, on Trind. Kuni 20 aastaseni olid mul täiesti lühikesed küüned, mis mõranesid ja absoluutselt ei kasvanud. Siis panin endale geelküüned 1.5 kuuks ning kakkusin ühel õhtul ise ära. Võite oletada, mis mu niigi hädistest küüntest alles oli jäänud. Siis võtsin sammud Kaubamaja poole ja ostsin endale Trind ravilaki. Kusagil ajusopis oli meeles, et üks sõbranna kunagi kiitis seda. Ja nüüd kasvavad mu küüned nii kiiresti, et ei jõua ära viilida neid. Super toode! Kes soovib, võib ka muid Trind tooteid kasutada, ka teised peaks head olema. Hind ca 160-170.-. Trind Nail Repair.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...