Tuesday, November 24, 2009

Joico Moisture Recovery + Curl Definer


Viimase pesuga lõppes minu Joico Moisture Recovery shampoon. Ainult kiidusõnad. Juuksed on mõnusad ja niisutatud(niisutavad tooted sobivad eriti lokkis juustele, mis mul ka on). Jagasin shampooni ka emale ja õele ja mõlemad olid rahul. Seda shampooni soovitatakse ka peanaha probleemide korral(kõõm, kuivus jne). Teiseks kasutasin ka Moisture Recovery Treatment Balm'i, mis on siis niisutav mask/palsam. Sobilik on see karmide lokkide ja väga kuivade juuste ning paksema või keskmise paksusega juuste puhul. Tegelikult on olemas ka Treatment Lotion, mis peaks toimelt sarnane olema, kuid sobib pigem õhematele juustele. Tegelikult on ka mul pigem peenike juuksekarv ja viimane mask oleks pidanud paremini sobima, kuid jumal teab miks ostsin ikkagi Treatment Balm'i. Aga väga kahetsema ma enda ostu ei pidanud, kuna toode on päris hea. Peale pesu olen nüüd juustesse jätnud Joico Curl Definer'it. Lõhn on samamoodi imelik kui Joico K-Pak Smoothing Balm'il, kuid toime on täiesti okei(võtab kahusust ära ja defineerib lokke). Kuid samas ma pole kindel, kas teist korda ostaksin seda..et selline keskmine.

Monday, November 23, 2009

Placent Activ tervendav juuksevedelik (platsenta ampullid)


Toode on soovitatav õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul ning see peaks aitama vältida juuste väljalangemist. Regulaarne losjooni kasutamine peaks tugevdama ja toitma juukseid ning stimuleerima juuste kasvu.

Nüüdseks olen ära katsetanud kaks karpi Placent Activ juukseampulle vastavalt karbil olevale soovitusele. Juuste väljalangemise osas pole mitte midagi muutunud, ehk siis neid tuleb ära ikka samamoodi nagu enne. Üldiselt juustekasvust ma ka aru ei saa, kuid väiksed beebijuuksed tuka piirkonnas on täitsa elujõulised küll ning minu rabedaid juukseid see losjoon siiski natuke pehmendab. Lõhn on ka võrdlemisi meeldiv. 10 palli skaalal annaksin hinnangu 6.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...