Thursday, March 31, 2011

Chiffon, šifoon

Blouse from ebay (ordered the pink and white together, the same item in different colours)



Blouse (pluus) Asos, satin trousers (satiinist püksid)Elite, boots (saapad) NS Kingast

Well, I sent my camera to warranty, so the last pictures taken today are the "fabulous" pictures taken with my phone.
Today I went to theatre to see "The Rainman". Fantastic piece and very well played. I cried and I laughed. I also have to express my affection for chiffon. I like how it's falling and it feels good on skin. Bell-sleeves and chiffon match together.

Kuna mu digikaamera on saadetud garantiikorras kuhugi kaugele maale, siis pidin tegema fotod mobiiliga (viimased kaks pilti).
Täna käisin teatris etendust "Vihmamees" vaatamas. Väga hea tükk, ajas nii nutma kui ka naerma. Ma elasin kuni lõpuni väga kaasa.
Samuti ma tahaks väljendada enda kiindumust šifooni. Mulle meeldib, kuidas see materjal langeb seljas ja naha vastas on see ka mõnus. Väga hästi sobib šifoon kokku kella-kujuliste varrukatega.

Monday, March 28, 2011

Dr.Hauschka Toned day cream and Loreal Million Lashes Mascara review



Tahaksin kiita mõlemat toodet. Dr.Hauschka toned day cream'i kinkisid mulle sõbrannad ja kink läks otse kümnesse. Dr.Hauschka on üpris looduslike toodete valikuga firma. Seetõttu on näokreemil ka veider lõhn, mis ma usun, et paljudele ei meeldi. Kuid minul pole selle lõhna vastu midagi. Kreem ise on üpriski rammus ja sobib seetõttu kuivemale nahale rohkem. Kui nahk kipub väga rasune olema, siis peaks Dr.Hauschka'l olema ka teisi sobivamaid näokreeme. Mis teeb selle kreemi eriliseks, on selle pruun värvus, mis hajub nahal ja jätab nahavärvuse ühtlasemana. Minu poolt 5+.
Teine toode, mis on mu täielikuks lemmikuks saanud, on Loreal Million Lashes. Ripsmed on pikad, paksud ja üldse mitte tükkis. Varem oli mul lemmikuks tooteks YSL Faux Cils, kuid ütleks, et see ripmsetušš isegi parem. Lisaks kippus YSL ripsmekas väga kiiresti ära kuivama ja maksis 2-3 korda rohkem (kõige soodsamana olen näinud Loreal ripsmetušši Prismas).

I would like to praise these two products. I got Dr.Hauschka Toned day cream for my birthday as a present from my friends and I love it. It has a funny smell though that I think many people don't like, but I don't mind it. The product is littlebit greasy, so people who have oily skin type, may want to choose some other product since this one can make your face a little shiny. I have a normal skin type and I am very pleased, since due to our very cold winter my skin tends to dry sometimes. I like the toning effect. It's not a bronzer or a self tanning product, but it evens the skin tone. A+ from me:)
Other product I fell in love with, is the Loreal Million Lashes Mascara. It boosts up my lashes, adding them volume and in the otherhand not making them stick together. Before that my favourite mascara was YSL Faux Cils, but Loreal is even better. YSL Faux Cils tends to dry out very fast and it costs 2-3 times more.

Sunday, March 27, 2011

Suured rullid



Et mu juuksed natuke laine tõmbuvad ja ma andsin endale lubaduse võimalikult vähe sirgendajat/fööni kasutada, siis vana hea viis juuksed rohkem sirgu saada, on neisse suured rullid panna. Rullid tuleks panna poolkuivadesse juustesse, ehk siis pärast pesu tuleks lasta juustel veidi kuivada ja siis alles rullid panna. Kuigi rullide miinuseks on see, et nad avaldavad juuksele survet/kisuvad juust peanahast veidi, siis ilusti paigaldades põhjustavad nad minimaalset kahju.
Suuri rulle kasutades ei saa pulksirgeid juukseid, kuid nad võtavad juustest laine ära ja mõnikord annavad väga laheda koheva välimuse+ keeravad otsad kooldu. Mina otsustasin enda juuksed külgpatsi panna, kuid oleksin vabalt võinud neid ka lahti kanda. Kuna minul neid juukseid teab mis palju pole, siis mulle piisab kuuest suurest rullist.
Lisaks toonisin juukseid Rosalindist ostetud palsam-toonijaga (toon: beige), et võibolla ühtlustab see väljakasvu ja enda juukse kontrasti. Veidi tegi ühtlasemaks, kuid mitte olulisel määral. Samas toonija pani juuksed vägagi läikima, et asjatu vaev see möksimine polnud.

Saturday, March 26, 2011

Office look






Jakk Seppälä (meeldib eriti enda kroogitud varrukate, taljesse lõike ja eesmiste nööpide tõttu), pluus BCBG Max Azria, püksid Zara, prillid Versace


Niisiis, juuste asjus otsustasin ikkagi keratiinihoolduse kasuks, kuna elu on ikka niiiivõrd lihtsam sirgete juustega. Lisaks saab kõiksugu põnevaid soenguid teha neisse, mida lokkis juustega väga teha ei saa. Ja lokke on tangidega lihtsam keerata kui sirgendada. Ca nädala pärast peaks mu BKT kohale jõudma ja seekord üritan kellegi appi saada, et tagumised juuksed saaksid ilusamini tehtud. Hetkel on poolteist kuud möödas hoolduse tegemisest ja juuksed hakkavad vaikselt ja järjepidevalt lainesse tõmbuma. Siiski on nad veel pehmed ja siidised ja neisse on hea punutisi/soenguid teha.
Triibutamas käisin viimati 2,5 kuud tagasi, et hetkel natuke häirivalt välja kasvanud, kuid üritan veel veidi vastu pidada (värvimata jätmine on üks parimaid asju, mida ma oma juustele teha saan). Kuid tundub, et kuigi kaua ma vastu ei pea. Viimased paar korda olen pidanud laskma teha juuksuris blondeerijaga triibud, kuna mu juuksur vahetas salongi ja uues salongis pole enam värvid samad ja teises salongis üritasin teha mõned triibud tavalise värviga, mis pole blondeerija, ja oranzikas jäi. Kolmandas salongis, kus jäi ka tavalise värviga ilus, maksis see kõik kokku kaks-kolm korda rohkem, kui mu tavalise juuksuri juures ja oli tõsiselt ülehinnatud. Nõiaring! Kuid kuna triibud on blondeerijaga tehtud, siis värvitud juuks on väga kontrastne enda juuksega ja kuidagi väga näha väljakasvu osa.
Siin aga pildid minu eilsest riietusest tööl ja soeng, mida lokkidega suht võimatu teha.
Prille kannan üldiselt väga harva, kuna mul on +0.5 tugevus ja vajadus tekib nende järele ainult siis, kui olen kaks päeva järjest õppinud ja silmad krõllis lugemisest. Ja hetkel on selline aeg, kus pärast tööd hops hops koju ja ülikooli kodutööde kallale. Hetkel peaksin ka tegelikult uurimustööd kirjutama, et bye bye tänaseks!


Wednesday, March 23, 2011

Meremehe stiil

Müts Peterburist tänavapoest, kardigan Primark, sall Promod
Motel Rocks kardigan, mille täna ebayst tellisin
Sama kardigan ka asoses müügil (40 GBP)
Asos kott, Promod sall, Primark päikseprillid

Pull and Bear kleit, Seppälä kardigan
Primark jakk, New Yorker kleit

Kuigi lumehanged ei paista just erilise sulamise kiirusega silma, siis mõtted on juba kevade juures ja silm piilub kevad/suve riideid. Ma olen ka varem avaldanud enda armastust sini-valge triibuliste ja üleüldse meremehe stiilis asjade vastu. Täna leidsin ebayst jälle ühe numpsi triibulise kampsuni, mille oksjonile kiiresti Place Bid käis ja mille endale võitsin.
Siin postituses pildid mõningatest minu meremehe stiilis asjadest (kõiki pole, kuna pole häid pilte nendest).
Silm piilub sellel kevadel meremehe, safari ja lillelise tütarlapseliku stiili järele.
Millised asjad või värvid/mustrid on Sinul sellel kevadel sihikule võetud?

Wednesday, March 16, 2011

Keratiinihoolduse follow-up

3 nädalat hiljem/3 weeks after BKT
4 ja pool nädalat pärast hooldust/4 and half weeks after BKT



Niisiis, millised mu juuksed näevad välja pärast koduse Brasiilia Keratiinihoolduse tegemist? Möödas on natuke üle kuu ja tagumised juuksed hakkavad oma kuju kergelt tagasi võtma.
Juuksed on siiski pehmed ja mõnusad katsuda. Esimese ja teise pildi vahel käisin ka juuksuris otsi lõikamas, lubasin lahkelt 3 cm maha võtta.
Lahtiselt ma kannan nüüd vaid juhul, kui olen föönitanud või korraks sirgendajaga juuksed läbi tõmmanud, kuna tagant pealmine pool on üpriski laine tõmmanud. Samal ajal otsad püsivad enamvähem sirgena. Siiski ma üritan kuumtöötluse aparaadid juustest eemale hoida (mõlemad pildid on tehtud pärast loomulikku õhu käes kuivamist). Terve juuksed on kõige ilusamad juuksed!
Nüüd olen dilemma ees, et kas tellida uus pudel vahendit või lasta suveks lokkidel tagasi tulla?

Sunday, March 6, 2011

Juustevabadus




Mida kõike ma enda juustega nüüd teha saan! Milline vabadus! Kuigi juuksed pole pulksirged ja alumised värvimata juuksed hakkavad lokki tõmbuma juba, siis siiski olen veel hetkel ülirahul. Nii mõnus on hommikuti ärgata ilma, et peaks muretsema, et kaua juuste sättimise peale seekord aega läheb. Lokkidega ei pruukinud tavaline krunn peale kümnendat proovimiskorda ka normaalne jääda. Olen näppudele voli andnud ja patside tegemise tehnikad kenasti meelde tuletanud ja nüüd siis katsetan. Sirgetesse juustesse on oluliselt lihtsam punutisi teha ikka. Samuti on ülimõnus käia lahtiste juustega, mida ma seni sain väga harva teha. Tukaosa tegin ühe korra üle väikese osaga QOD BKT vahendist, mis mul alles jäi, kuna esimesel korral üks tõrges keerd ei allunud mu tahtele. Üks tähelepanek veel juustega seoses, et nad ei lähe enam üldse mustaks pärast hoolduse tegemist. Esmaspäeval pead pestes võin vabalt järgmine kord pesta juukseid neljapäeval alles. Ja siis ka keegi teine eriti ei saa aru, et nad mustad oleks. Asi võib olla ka selles, et enam ma ei pea nii palju produkte pesujärgselt juustesse toppima, et kahu ei tekiks ja juuksed normaalselt hoidma jääksid. Ja kas ma mainisin, kui mõnus on ikka veel näppudega läbi juuste tõmmata? Mõni vist võib vaadata mind tööl või loengutes, et täitsa friik..näpib oma juukseid koguaeg. Aga mis teha..äsja kättevõidetud vabadus on nii mõnus ja juuksed ikka veel niiii pehmed! Isegi riided tunduvad ilusamad seljas "uute juustega":)

Brown it is!




Saapad: NS King; kampsun: Seppälä; püksid: Zara

Viimasel ajal olen ma saanud inspiratsiooni igapäevaseks riietumiseks hoopiski kataloogist! Paljud ei ole tõenäoliselt kuulnud sellisest kataloogist nagu 3Suisses, kuid ükskord see mu postkasti potsatas ja nüüd on jäänudki potsatama (eks tänu mõnele tellimusele). Viimane sügis/talvine ja kevad/suvine kataloog olid ikka über alles! Üks kihvtim look teise otsa! Minu rõõmuks on viimase aja värv beez, mis on terve elu olnud üks mu lemmiktoone riietuses, ja muud pruunid toonid.
Siin on mõningad ülesvõtted 3Suisses sügis/talvisest kataloogist ja mingid pildikesed ka minu viimase aja leidudest (kuigi need küll kohalikust poest ostetud). Lõppude lõpuks leidsin ka endale sellised saapad, nagu otsinud olen (pööratud nahast, üle põlve, pruuni värvi) NS King'ast.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...