Tuesday, June 28, 2011

Red Cavalry jacket /punane ratsaväe jakk






Jacket: Asos, jeans: Zara, shoes: H&M

I have once made a posting about this jacket but I did not include self made pictures then. Almost a year old, but still I love this jacket very much.

Ma olen korra juba sellest jakist postituse teinud, kuid siis ei olnud mul isetehtud pilte lisada postitusele. See jakk on juba peaaegu aasta aega mul olnud, kuid siiani nagu uus ja meeldib sama palju kui aasta tagasi.

Sunday, June 26, 2011

Nail polishes / Küünelakid

This is my collection of nail polishes. My favourites are neon pink and orange, coral, baby pink and pure red.
Siin on minu kogumik küünelakke. Lemmikuteks on neoonroosa, neoonoranz, korall, heleroosa ja punane.


My last buy was Maybellinne Colorama Candy Bar nail polish (on below picture). It's okay, but you have to definitely use a cover polish since it wants to crack down in 5 minutes after polishing.
Viimati ostsin ma Maybellinne Colorama Candy Bar küünelaki (alumisel pildil). Üleüldiselt on see okei, kuid mina pean küll kasutama kindlasti ka pealislakki, kuna Maybellinne'i küünelakk tahab juba 5 minuti pärast maha tulla.
This is Wild and Crazy neon orange
Siin on küüned Wild and Crazy neoonoranzi värviga
This is black cracking nail polich on Wild and Crazy neon orange nail polish. Me and my friends tried black cracking nail polish on several coloursful nail polishes and neon suited with it the best.
See on must pragunev küünelakk eelmisel pildil oleva oranzi küünelaki peal. Me proovisime sõpradega igast värvide peal ja erksamate neoonvärvide peal mõjus must pragunev küünelakk kõige efektsema ja ilusamana

Tuesday, June 21, 2011

The clutch






The yummi chocolate fondue we made with strawberries and marshmellows




One of my dearest friend had masters graduation and I got a chance to wear my clutch which I bought in Bremen's Primark. As I put my stuff from ne handbag to another I took a chance to take some shots of my new wallet..also bought from Primark. They both were only 5 euros! What a bargain! I bought my clutch in powder pink but they had them also in turqiose blue and white.

Ühel mu heal sõbrannal oli lõpetamine ja tänu sellele avanes mul võimalus kanda ümbrik-kotti või kuidas seda eesti keeles kutsutaksegi..ridikül? Igatahes see oli üks mu üliheadest ostudest Bremeni Primarkist..hinnaks vaid 5 eurot. Teine sama hinnaga asi oli rahakott, millest mul tuli meelde paar pilti teha, kui tõstsin asju ühest kotist teise. Ise olen mõlemaga väga rahul ja kumbki veel lagunema pole hakanud:) Ridiküli oli saada ka veel türkiissinisena ja valgena. Sinine oli ehk kõige efektsem, kuid tegin väikese kalkulatsiooni, et milliste riietega kotti kandma hakkan ja puudri-roosa võitis selle raundi.

Sunday, June 19, 2011

Mango SALE!






As the summer breaks, all the stores are preparing for massive sales. Which means going a little crazy in the shops. Few days ago a big sale started in Mango store in my town and ofcourse I went to look and bought myself a white knit. Actually there was a lot of pretty stuff with reasonable prices, definitely worth to check out. At this moment they have -50% sale but soon they decrease it to -70%. 
I also did my Brasilian Keratin Treatment day before and these are my hair with BKT before any washes.


Kui inimesed valmistuvad suvisel pööripäeval jaanipäevaks, siis poed valmistuvad suurteks allahindlusteks. See tähendab, et poodides tasub tuulata, kuna head kraami saab siis eriti magusa hinnaga. Mango (Tartu pood) saatis sms'i paar päeva tagasi, et nende poes on alanud -50% allahindlus. Otselomulikult käisin läbi ja soetasin endale valge õhulise pulloveri. Ilusaid asju oli oi kui palju, kuid ma tean, et varsti laseb Mango hinna -70%, et hoidsin ennast natuke tagasi. 
Ma tegin eelmisel päeval juustele Brasiilia keratiini hooldust ja piltidel on juuksed ilma ühegi pesuta veel.

Friday, June 17, 2011

Locks with cone curling iron (Babyliss Easy Curl)





On these pictures are used Babyliss Easy Curl cone curling iron. These are rehersal hair-do's for my friends graduation day. We gave these curling irons to our friend for her birthday as a gift and I definitely want to buy myself the same ones. I just love those soft angel curls.
One option we tried was a braid and a messy bun. I like both but those curls are just so sweet so I would vote for curls.

Nendel piltidel on mu sõbranna proovisoengud lõpetamiseks. Kasutatud on Babyliss Easy Curl koonustange. Soengud tegi mu üks teine sõbranna, kes on väga osav juustega tegelemisel ja antud lokitangid kinkisime talle sünnipäevaks, kuid ma tahan kindlasti endale ka osta neid.
Teine variant oli  punutisega ülespandud veidi sassis soeng, kuid mina valiksin lokid. Need on nii armsad lihtsalt!

Wednesday, June 15, 2011

Chino pants




Here you can see my hair two months after Brasilian Keratin Treatment and air dried. And week ago highlighetd with Goldwell Silk Touch bleacher.

 Pants: Mango, sweater: Primark (Bremen)

Chino pants are sort of a must have this year. All the shops are full of those and half of my frisnds have them. It is weird how the taste of clothing changes. There were times when I seriously disgusted those sort of pants but now I love them. I also love the material of those pants, they are soft and smooth on outer side.
Soon I will renew my Brasilian Keratin Treatment but at this moment I like the waves. 

Ma ei teagi, kuidas Chino pükse eesti keeles nimetatakse, kuid sellel aastal tunduvad, et need on must have. Kõik poed on neid täis ja pooltel mu sõbrannadel on need jalas. Veider, kuidas maitse võib muutuda. Kunagi ma täiesti jälestasin sellist sorti pükse (ülevalt laiemad ja alt kitsamad), kuid nüüd ma täiesti jumaldan neid. Väga mugavad ja mõnusad. Nendel konkreetsetel pükstel on väga hea materjal, pealt selline pehme veidi.
Samuti on piltidel näha mu juuksed. Ma tegin viimati kaks kuud tagasi Brasiilia keratiini hooldust ja nüüd nad hakkavad tagasi lokki minema. Kuid nad lähevad üpris ühtlaselt ja sellised lained mulle isegi meeldivad. Varsti (nädala-kahe jooksul) kavatsen hoolduse uuesti teha, kuid hetkel mulle veel meeldivad need lained ja ei ole raatsinud üle teha. Antud piltidel on juuksed loomulikult õhu käes kuivanud, föönitades nad jäävad sirgemad.

Saturday, June 11, 2011

For hair and body /Juuste ja keha heaks

I decided to do something good for my hair and body. Actually I should have started that much earlier than now but better late than never. Anyways, I started to repair the health of my hair, skin, nails and body. Last week I went to hairdresser to highlight the hair and felt that my hair need something to be more alive..and the other day I was sunbathing and looked my soft belly and realised I need to do something.

Ma otsustasin ennast veidi kätte võtta, mida ma oleks pidanud juba natuke varem tegema. Samas, parem hilja kui mitte kunagi. Eelmine nädal käisin ma juuksuris triibutamas ja vaatasin, et juukseotsad ikka üpris kuivad ja juukseid tuleks kuidagi turgutada. Ning ühel teisel päeval päikest võttes vaatasin enda pehmet absoluutselt mitte trimmis kõhtu ja otsustasin, et nüüd tuleks küll midagi ette võtta.

So this is my plan / Niisiis, siin on mu plaan:
At first I bought some capsules for my hair and nails /Kõigepealt ma ostsin kapslid, mis on mõeldud juuste ja küünte seisukorra parandamiseks



Then I bought hair ampules (Placent Activ) which are supposed to massage in the scalp to enliven the hair roots / Seejärel ma ostsin Placent Activ ampullid, mis peaksid peanahka ja juuksejuuri ergutama



Then I bought a deep cleansing shampoo (Schwarzkopf). It is good to deep clean the hair once and a while. After shampooing you should put some effivcient hair mask in hair and hold it atleast 15 minutes. To increase the effect of the hair mask you should put on a shower cap and wrap a towel around it. It makes the hair mask warm and helps to improve the hair.

Lisaks ma ostsin sügavpuhastava shampooni, mida on kasulik aegajalt kasutada. Pärast shampooniga pesemist tuleks panna juustesse mõni tõhus mask. Seejärel tuleks panna pähe vannimüts ja ümber selle mässida vannirätik. See soojendab maski ja suurendab sellega mõju veelgi.



One of the most important thing I started to do is eating healthier and lighter. Actually I didn't eat very unhealthy but there is always room for improvement. I am consciously eating more fruits, vegetables, black bread instead the white bread, eggs and olive oil. The hardest thing is to avoid cakes and sweets.
Üks väga olulisi asju, mida ma muutsin, oli toitumine. Ma hakkasin teadlikult sööma rohkem aedvilju, juurvilju, puuvilju, musta leiba saia asemel, mune ja oliiviõli. Kõige raskem on hoiduda koogikestest ja magusast.



The second very important thing is exercising. I started running ( I live besides the river, where I have a lovely running path). Also, I looked up the Yoga book I bought years ago and never made it any use. Now I have read it through and whenever I find time I am trying to do the exercises at home. As the third thing I bought an exercise disc which should burn fat fromthe sides to get back my waistline. Exercising is also good for hair. Actually activating the blood circulation by exercising is good for almost everything in your body.
Teine väga oluline asi on trenn. Ma hakkasin jooksmas käima, mida ma üritan nädalas paar korda vähemalt teha. Lisaks, ma otsisin välja joogaõpiku, mille ma paar aastat tagasi ostsin, kuid kordagi seda ei lugenud. Nüüd siis võtsin kätte ja lugesin läbi ning üritan kodus jooga harjutusi teha. Kolmandaks ma ostsin treeningketta, millel ennast keerutades ma loodan sangadest lahti saada ja veidi enda olematuid kõhulihaseid treenida.


The last thing in my plan is to peeling myself with coffee. It is effective when loosing the cellulite. When you go under the shower take a little cup of coffee mixed with few drops of water or olive oil along you. Massage it on your thighs and hold it atleast 20 minutes.Or if you want an effective peeler for your whole body you can use the coffee. I love it. It makes me so peeled and at the same time so soft. Skin is like a baby skin.
Viimane asi mu plaanis on kohviga koorimine. Kohvipuru tuleks segada paari tilga veega või oliiviõliga. Masseerides seda reitele, aitab see tselluliiti vähendada. Seejärel tuleks hoida seda reitel vähemalt 20 minutit, mis on natuke tüütu osa. Samas on kohvipuru üleüldse väga mõnus kehakoorija. Nahk on täiesti sile ja beebipehme pärast koorimist.

Wednesday, June 8, 2011

Redesigning the home / remont








I am redesigning my home since it has been the same approx 5 years and it's enough to get little tired of the same things everywhere. On winter I changed the wallpaper in the bedroom and I need to buy the new curtains and new furniture for bedroom. Unfortunately I haven't found the curtains I like and what would fit with the wallpaper...but I keep on searching.
But few days ago me and my bf reached a decision what to do with the living room which has also an open kitchen. It is in blue and yellow colours and it is pretty intense. We concidered changing the floor also but our repairman said it can't be done with our kitchen furniture unless we buy new furniture. Our kitchen furniture is repaintable and very high-quality so we decided not to eliminate it and hoped to let the doors repaint. Well, actually there was a lot of things we had to concider. And finally I came to an idea to do it in blue and white. Like many of my clothes are:D Anyway that said, I started to look for inspiration. I will probably loose the wallpaper and have the walls painted. 


Me hakkasime kodus remonti tegema. Siiamaani on vahetatud vaid magamistoa tapeet ja üks väike seinaosa kahe toa vahel on värvitud (varem oli tapeet). Ma olen otsinud juba mitu kuud sobivat rulood/kardinaid magamistuppa, aga mitte ükski ei meeldi ja kui meeldib, siis ei sobi kuidagi tapeediga kokku..aga ma otsin edasi ja ei anna alla!
Lisaks oli meil plaan elutuba, mis on avatud köögiga, üpriski ümber teha. See osa korterist on sinine ja kollane. Alguses plaanisime ka põranda vahetust, kuid remontija tegi selgeks, et meie köögimööbliga pole see väga teostatav. Kuna uut köögimööblit osta ei tahaks hetkel, siis jäi see asi mõneks ajaks sinnapaika. Kuid paar päeva tagasi tuli mul idee, et lasen teha sini-valgeks elutoa/köögi. Sel juhul ei pea põrandat vahetama ja köögimööblit ka. Kuna köögimööbel on värvitav ja üpriski hea kvaliteediga, siis laseme tõenäoliselt osad uksed üle värvida lihtsalt valgeks (hetkel uksed kollased ja sinised). Ma arvan, et tapeedi asemel lasen seinad üle värvida. Nüüd ma mõtlen, et äkki teha üks sein effektseinaks ja ülejäänud valgeks. Ja loomulikult pean hakkama ka sinna uut rulookardinat otsima (kõige tüütum osa ausalt öeldes, sest valik on nii väike ja üksluine kuidagi Eestis...samad rulood, mis sai 6 aastat Sunorekist ostetud, on siiani seal alles).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...