Saturday, March 31, 2012

How to do Lauren Conrads hair updo



Last weekend I was visiting my friend and noticed Lauren Conrad's book on her shelf. I went through it quickly, since there was not much new information. The book was so basic, I couldn't imagine myself paying for this. But, there was one thing that was new and useful:) I always liked one specific Lauren Conrad's hairdo. And this is how it's done.
At Laurens book she had large loose waves before the updo.


First you need to split your hair into 3 sections (vertically), so that you'll have two side sections and one middle section. Make a loose bun from the middle section and take strands from it and fasten them downwards with pins. This done, take strands from side sections and pull them over the bun and twisted under the bun fasten them with pins. And voila!
I tryed to do it myself but I made it with straight hair. 




Eelmisel näldavahetusel olin ma enda sõbrannal külas ja märkasin riiulis Lauren Conradi raamatut. Sirvisin selle kiirelt läbi, kuna midagi uut ja huvitavat seal eriti polnud. Kõik oli üpris iseenesestmõistetav ja teada juba. Kuid ühe huvitava asja siiski leidsin. Mulle on alati meeldinud Laureni paljunähtud ülespandud soeng. Niisiis siin on selle õpetus. Laurenil olid eelnevalt suured lained tehtud juustesse.
Juuksed tuleb jaotada kolme ossa vertikaalselt, nii et kaks osa jääb külgedele ja üks keskele. Keskmine osa tuleb kinnitada lõtva krunni, soovitavalt läbipaistva või juustega sama värvi kummiga. Seejärel tuleb krunnist võtta salke ja kinnitada need klambritega krunni alla. See tehtud, võta külgmistest sektsioonidest salke ja tõmba need üle krunni keerates ots krunni alla ning kinnita klambriga. Ja voila!
Ma proovisin ise ka teha seda soengut, kuid sirgetesse juustesse.

Saturday, March 24, 2012

Tigi Catwalk Curlesque conditioner review

Tigi renewed it's products and bottles. This one used to be Tigi Catwalk Curls Rock. Long time ago when I had my curls this series conditoner worked really well on my hair. A few day someone asked me how long I've been doing Brasilian Keratin Treatment and it's becoming one year already!:) I still love it. Anyway, last time I used Nude moisturizing conditioner and it was too weak for me. So I remembered this series was good and I thought to give it a try and to see if it is still the same stuff in different bottle.Well, the scent is littlebit different and texture is silkier which makes it easier to apply on hair. Tigi Catwalk Curls Rock conditioner was a bit thicker. I like the scent, texture and it really moisturizes my dry hair well. I am so pleased I ordered this. It will be definitely on my favourites list.

Tigi uuendas tooteid ja pudeleid. Selle seeria varasem nimetus oli Tigi Catwalk Curls Rock.  Kunagi ammu, kui mul lokid olid, siis selle sarja palsam oli ülihea mu juustele, pigem maskitaoline kui palsam. Kusjuures, keegi küsis minult mõned päevad tagasi, et kui kaua ma olen Brasiilia keratiini hooldust juba teinud ja sellest on juba terve aasta:) Ma siiamaani jumaldan seda, ei kujutaks elu ilma selleta ette enam.  Igatahes, eelnevalt ma kasutasin Nude palsamit, kuna kasutan ka sama sarja shampooni ja palsam jäi liiga nõrgaks minu juustele. Niisiis tuli mulle see Tigi palsam meelde ja mõtlesin, et proovin selle uuendatud varianti. Ma polnud päris täpselt kindel, kas nad muutsid ainult pudelit või ka sisu.
Nüüdseks olen juba mõnda aega kasutanud seda ja ainult kiidusõnad. Lõhn ja tekstuur on erinevad kui Curls Rock palsamil. Lõhn on isegi meeldivam ja tekstuur on siidisem ja seega on palsam lihtsamini juustele kantav. Curls Rock oli üpris paks ja meenutas pigem maski. Samas niisutamisomadustelt on mõlemad variandid väga head ja ma olen ülirahul, et selle tellisin. Kõige soodsamalt sel hetkel leidsin suure pudeli (750 ml) levelzone.ee poest. Efekti märkasin kohe esimesel kasutamiskorral...juuksed hoidsid natuke paremini ja olid tervemad.

Monday, March 19, 2012

Birthday somewhere in between







Between two flus I got in the row I had a birthday somewhere in between. I was wearing a Mango blouse which I bought few months ago. I love the material of this blouse, it's so soft and the chiffon falls so beautifully...ofcourse the bow makes it special:)
And I didn't get 6 years old as the candles say;)

Kusagil kahe haiguse vahepeal oli mul sünnipäev:) Ma kandsin Mango pluusi, mille ostsin paar kuud tagasi. Selle materjal on nii mõnus ja pehme naha vastas. Lisaks langeb peal olev shiffoon väga ilusti ja lipsu moodi asjandus on kirss tordil.
Ja ma ei saanud kuueaastaseks, nagu küünalde järgi tordil arvata võiks;)

Friday, March 16, 2012

RICH pure Luxury Intensive Treatment Cream review



I thought to give it a try since I used also a hair mask of the same series and the mask I liked. Unfortunately for my dry hair this leave-in treatment is too light and it didn't moisturize my hair enough. Maybe it is good for people with normal hair type. Mine is super dry unfortunately. I didn't see any efect by using it.

Ma mõtlesin proovida seda toodet, kuna kasutasin RICH juuksemaski eelnevalt ja see mulle meeldis. Kahjuks juustesse jäetav kreem ei olnud niivõrd tõhus. Mu juuksed on väga kuivad ja antud toode ei niisutanud neid piisavalt. Kui aus olla, siis ühtegi efekti ei märganud. Tõenäoliselt sobib see normaalsele juuksetüübile paremini, mulle kahjuks mitte.

Thursday, March 15, 2012

Hello baby!









This is Isabel and I am her auntie. I went to her 1st month birthday and here are some photos about it. She has such cool clothes already..I also brought a lot of stuff from NY, her wardrobe is covered until she gets 3 years old:D
My bolero: Seppälä

Minu viimane suursündmus on see, et ma sain esmakordselt tädiks. Tema nimi on Isabel ja need pildid on tema 1. kuu sünnipäeval. Beebiasjad on nii nunnud, tal on juba igasuguseid ägedaid riideid ja papusid ja sokikesi. New Yorgist sai ka hunniku kihvte asju, nii et kuni 3 eluaastani pole tal garderoobi pärast vaja muretseda:D
Minu toon toonis boolero: Seppälä

Tuesday, March 6, 2012

Flashback to Christmas

 Knitwear: Mango, jeans: Killah

 The angora material of Mango knit. Bought it little before christmas, so warm and cousy.


The spring teased and yet there is -15 degrees outside..
I started to go thorugh some photos and started humming christmas songs. Since I didn't have much time at Christmas period, I make the post now. Better later than never:)

Kuigi kevad piilus korra kavalalt nurga tagant, siis külm talv valitseb ja ei luba naabrit enda õuele veel.
Ma hakkasin täna isegi jõululaule ümisema ning jõulupilte vaatama. Kuna sel perioodil polnud mul blogimisega üldse aega tegeleda, siis postitan nüüd jõuluteemalised pildid. Parem hilja, kui mitte kunagi:)

Saturday, March 3, 2012

Dr. Hauschka Rose Day Cream review



For now I've been using Dr. Hauschka Rose Day cream for a while to write a review. It has quite natural ingredients and due to that it does not have a very sweet scent, but that is not a problem for me, 
I have positive opinion about this cream. In Estonia there is -25 and -15 degrees in winter and I have central heating and so on.. All this dries the skin and this cream is perfect for moisturizing heavily. Also after my trip to Canary islands my skin was dry because of tanning and this cream worked well.
Though, if someone has oily/combined skin this cream might be little too heavy, since it is quite greasy. But Dr.Hauschka has also Rose Light day cream if I remeber correctly and also a Meliss cream for combined skin.
It seems like Dr. Hauschka has found its way to the list of my regular beauty products.

Nüüdseks olen ma juba mõnda aega kasutanud Dr.Hauschka Rose Day Cream'i. Dr.Haucshka puhul on tegemist võrdlemisi looduslike toodetega, seega mesimagusat lõhna kreemil pole, aga see ei häiri mind. Minule kreem sobib, eriti kui nahk kuivab mingil põhjusel veidi. Nt minul hakkas suurte miinuskraadidega nahk üpriski kuivama ja pärast Kanaaride reisi oli nahk päiksevõtust kuiv ja see kreem oli väga hea abimees. Kreem on üpriski rasvane, seega rasuse naha jaoks võib see liiga rammus olla. Dr. Hauschkal on Rose sarjast päevakreem eraldi ka kergema variandina (light), kui ma ei eksi. Lisaks peaks olema eraldi melissi kreem kombineeritud nahale.
Paistab, et Dr. Hauschka on leidnud püsiva koha minu riiulis.

Friday, March 2, 2012

Down Under Naturals Moisturizing Conditioner



Little time ago I wrote about the shampoo of the same series. Now I am writing a review about the conditioner.
Well, as I am still in love with the shampoo, unfortunately I have to say that the conditioner doesn't do the job for me. My hair is really really dry and they need something more efficient. My hair is dry since I am naturally a curly haired girl and I am highlighting my hair (also I blow dry and use other hot tools). I just ordered myself Tigi Curlesque conditioner which should be the same thing as Tigi Curls Rock conditioner. When I had my curls and hadn't had the BKT yet it moisturized my hair real well. I also ordered Tigi S-Factor Smooth Serum..This one I haven't tryed before, so I am quite excited to try something new. 

Veidi aega tagasi kirjutasin ma sama sarja shampoonist. Nüüd siis kirjutan palsamist, kuigi kahjuks palsamist ma nii vaimustuses pole. See jääb natuke liiga lahjaks ja nõrgaks minu juustele. Mu juuksed on väga väga kuivad, kuna on naturaalselt lokkis, ma triibutan neid, kasutan fööni, lokitange, sirgendajaid jne..Ma usun, et see sobib paremini inimestele, kellel juuksed ei ole nii kuivad ja kahjustatud. Pluss on muidugi looduslik koostis.
Ma tellisin just Tigi Curlesque palsami, mis peaks olema sama asi uues pudelis, mis varasemalt oli Tigi Curls Rock Conditioner. Kui mul veel BKT polnud tehtud, siis see niisutas juukseid väga hästi ja sobis mulle. Loodan, et ka praegu on nii. Lisaks tellisin Tigi S-Factor Smooth seerumi, mida ma pole varem kasutanud. Väga põnev on uusi tooteid proovida. Kui olen natuke aega kasutanud, annan teada, et kuidas on.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...