Wednesday, June 19, 2013

Macro world








I got again my hands on Hoya lens for macro shots. Macro world is so exciting. I also started to read a book about photography and I got many ideas about all the stuff I want to buy myself in the future.

Ma laenasin jälle mõneks ajaks endale Hoya läätsed. Makromaailm on tohutult põnev ning tulevikus loodan ka endale läätsed soetada. Ma alustasin ka ühe fotograafiakursuse raamatu lugemist ning loodan kõik sealsed õpetused läbi katsetada. Kuid samas kasvas ka soov sada vidinat osta..lisavälguteid, läätsesid, objektiive jne..

Monday, June 10, 2013

Light blue jean










Summer is so on and I finally got a chance to wear my light blue jean dress I bought from Oslo H&M two months ago. Lately there is a lot of light blue jean clothing in the stores and I totally adore it. I also bought light blue jeans you can see on my previous post.

Suvi on täies hoos ning ma saan lõpuks ometi kanda enda helesinisest teksakleiti, mis ma Oslo H&M'st ostsin kaks kuud tagasi. Mulle meeldib helesinine töötlemata teksa (ilma valgenduseta, aukudeta, kulutuseta jms) ning viimasel ajal on kõik poed seda täis. Ühtlasi sain samast H&M'st helesinised teksapüksid, mis on eelmises postituses.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...