Tuesday, September 8, 2009

Joico K-Pak sari


Nagu siis teada, on mul lokkis, kuivad ja pealt triibutatud juuksed. Et erinevatele juustele mõjuvad asjad teisiti..kuid minu arvamus siis:

Reconstruct shampoon- täiesti hea toode, mulle meeldib. Puhastab korralikult, samas ei kuivata juust.

Clarify Chelatin(sügavpuhastav) shampoon- jah, teeb seda, mida lubab ehk siis puhastab sügavuti. Kuna ma topin endale võrldemisi palju produkte pähe(õlid, maskid, sissejäetavad palsamid, kreemid jms), siis aegajalt tuleks teha sügavpuhastavat pesu, et eemaldada kõikvõimalikud jäägid juustest. Kui juuks on toodetega ülekoormatud, siis muutub see kiiresti rasvaseks, tuhmiks ja võib isegi katkeda rohkem.

Palsam- liiga lahja, mulle ei meeldi. Kuid minu juustega üleüldiselt on parem ainult maske kasutada ja spreipalsamit kasutada.

Spreipalsam(Liquid Reconstruct)- väga kallis ja täiesti mõttetu toode. Esiteks pritsides ei hajunud see mõnusalt laiali, vaid pritsis ühte kohta. Ühesõnaga pidi seda palju laskma ning seetõttu muutus juuks rasvaseks ja raskeks ning midagi positiivset ma selle toote juures ei märganud..ja hind on ka põhjendamatult kõrge.

Intense Hydrator- midagi palsami ja maski vahepealset ja mulle väga meeldib. Ostsingi just liitrise pudeli seda. Lõhnab hästi, ei muuda juukseid liiga raskeks..samas tõesti niisutab.

Deep Penetrate mask- esiteks ma ei salli selle lõhna ja koostis on nagu halvaks läinud hapukoor. Ma siiamaani ei suuda ära imestada, kuidas seda maski on mitmeid kordi ristitud maailma parimaks juuksemaksiks. Kui ma seda kasutasin, siis peale pesu tundub, nagu oleksin ainult shampooni kasutanud. Aga Penetrate maskid mulle üldse eriti ei sobi(olen ka Sebastiani oma kasutanud ja sama pettunud olin).

Split End Mender(ehk siis juukseotsa seerum)- täiesti mõttetu toode. Juuksed oleks nagu paberiliimiga kokku kleebitud ja nii valus oli neid kammida. Ühesõnaga tundus, et see teeb hoopis kahju, mitte kasu.

Smoothing Balm- toode ise on enamvähem, aga see lõhn ehk siis hais! katastroof! Alguses ma arvasin, et olen halvaksläinud toote saanud, kuid siis googeldasin veidi ja sellel ongi selline imelik lõhn/hais. Samas, kui toode juba juustes on, siis pole seda enam tunda õnneks.

Mõned tooted on veel sellest sarjast, mida ma proovinud pole...kuid tõenäliselt lähevad ka nood katsetamisele:)

1 comment:

  1. Nii, ja sulle ka väike auhind "Hottest female blogger":) Ega ta eriti kasulik pole aga midagi ikka :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...