Monday, October 3, 2011

JOIK niisutav päevakreem kibuvitsaseemne ja nisuidu õlidega


JOIK is an Estonian company that produces very natural stuff for skin. Mostly soaps, face and body creams, oils for skin and hair and so on. This is the review of JOIK's facial cream. I don't like it and I can't wait when I'll buy myself a new one. I don't like the smell, it's too fluid, doesn't filter in the skin very fast and doesn't moisture enough.
I am deciding which cream I should buy, dr. Hauschka's Rose day cream or Biotherm Aquasource or Arnaud's Pearl&Caviar.
Any suggestions?
 *Few months has passed by and I am doing the follow up. I must say that it's not that bad as I first said. My skin got used to it and it's quite okay. Though, when my skin is dryer I need something stronger to make it moisturized.

JOIK on Eesti ettevõte, mis toodab põhiliselt looduslikke hooldustooteid nahale ja juustele. Hiljuti ma ostsin endale selle firma näokreemi, kuid kahjuks ei osutunud see mulle kuigi sobivaks. Esiteks mind häirib selle lõhn. Teiseks on see nii vedela konsistentsiga, et kreemi on ebamugav nahale kanda. Samas see ei imbu kuigi kiiresti nahka. Ja viimaseks see ei niisuta ka kuigi palju. Läbi ajaloo olen oluliselt paremaid näokreeme tarvitanud. Hetkel mõtlengi, et kas osta dr.Hauschka roosikreem või Biothermi Aquasource näokreem või Arnaudi näokreem (viimased kaks tulevad osturallile soodushinnaga). On kellelgi ettepanekuid või hoopis midagi muud head soovitada 25 aastase näonahale?
*Paar kuud on möödunud ja teeksin väikese täienduse. Lõpuks mu nahk harjus selle kreemiga täiesti ära ja ütleks, et täiesti ok on. Siiski, kui nahk on veidi kuivem, siis see vajab midag natuke tugevamalt niisutavat.

5 comments:

  1. Kas sa oled tõesti 25? :D

    ReplyDelete
  2. Biotherm mulle meeldis. Odavamatest on Lumene omad päris head.

    ReplyDelete
  3. mul on praegu proovimisel Green Nature Porgandikreem. Ostsin selle Selverist 4.5€ eest. Miks just see kreem - ainuke, mis jäi poes silma sellega, et 100% looduslik. Olen juba pool aastat kasutanud öko šampoone-balsameid, nüüd mõtlesin, et liigun edasi ka öko näokreemi juurde. Olen siis natuke alla nädala kasutanud - siiani tundub väga mõnus, mind kahjuks küll ei pruunista veel (lubatakse kerget jumet), sest veel ilus suvejume peal. Üldiselt ei saagi ta halb olla, looduslik ju. Konsistents vedelam, aga siiski kreem, mitte nagu Joik, mis tundub pigem nagu seerum. Eks näis, kasutan edasi ja vaatan, kas siis ka kiita julgen..hetkel julgen.

    ReplyDelete
  4. wow 25 :O Ma tõesti mõtlesin, et sa kuskil 19 oled :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...