Sunday, October 16, 2011

What I love...










I get fascinated  by life so often lately..On this year I have found out so much about myself and also got a lot of confidence. Also I have got a chance to discover and do the things I love.
My favourite item is my camera. I just love taking photos. Every straw looks interesting through the view finder. I also discovered ballet dancing. There are groups for grown ups who have zero experience but have a will and desire to dance ballet. Ballet dancers are so graceful and the moves are tremendously beautiful in my opinion. The muscles a ballet dancer developes have nice shape and are quite feminine.
I started to learn a new language which is quite easy since I speak five languages already and this language is related to two other languages that I speak already. Learning new languages is pretty fun for me and I can feel how my brain developes while doing that.
Another thing I love is theatre which I visit quite often. In October I am going to see eight performances.
I love traveling. I have got a chance to visit so many countries and see so many defferent cultures and people. I am very grateful fot that. In November I will probably visit New York again, but since my schedule is so tight I am not 100% sure.
As you can see I am quite busy and besides all this activity I work full time and study in an university part time. The more you do, the more you can do!
Anyway guys...do what you love!
P.S. I also love my straight hair. My life is so mush easier with them.

Elu vaimustab mind viimasel ajal üha enam. Viimase aasta jooksul olen ma enda kohta nii palju teada saanud ning saanud väga palju enesekindlust juurde. Mul õnnestus avastada, mis mulle tõeliselt meeldib, selle asemel, et sihitult elus kulgeda. Õnneks mul on ka võimalus teha seda, mis mulle meeldib.
Minu üks suurimaid rõõme, pildistamine, sai hoopis teise dimensiooni, kui ma sain endale peegelkaamera. Iga heinakõrs tundub läbi vaatepilu huvitav ja põnev. Teine asi, mis ma avastasin enda jaoks, on ballett. Ma liitusin täiskasvanud algajate balletigrupiga, kus enamustel on null kogemust, kuid soov ja tahe õppida. Ballett on niii ilus minu arvates..need liigutused, see graatsia...Samuti lihaste kuju on väga ilus, mis balleti käigus arenevad (piklikud, mitte lühikesed).
Lisaks ma hakkasin uut keelt õppima. Ma valdan erinevatel tasemetel juba 5 keelt, mis teeb selle keele õppimise lihtsamaks, kuna selles keeles on väga palju sarnast kahe keelega, mida juba oskan. Mulle meeldib keeli õppida ja ma tunnen, kuidas see aitab mõtlemist arendada. Lisaks sellele keelele on mul kavas kindlasti õppida ära veel kaks keelt, millest üks on vajalik ja teine lihtsalt paelub mind väga. Kaheksa keele valdamine poleks ju paha:)
Ma armastan teatris käimist. Oktoobris käin ma kokku lausa kaheksal etendusel. Elagu kultuur!
Elu on üpris kiire ning lisaks eelnevatele tegevustele käin ma ka täiskohaga tööl ja avatud ülikoolis õppimas.
Kindlasti ei tohi välja jätta reisimist, mis paneb mu südame põksuma hoopis teises rütmis. Mul on elus vedanud ja ma olen saanud käia väga paljudes maades ning tutvuda erinevate kultuuride ja inimestega. Novembrisse on paigutatud mul üks reis New Yorki, mida ma külastaksin veel ja veel, kuid eks näis, kas mul ka õnnestub see enda tiheda ajagraafiku kõrval.
Kuigi vahetevahel ma tunnen, et liiga palju on korraga ette võetud, siis ma ei suuda millestki loobuda. Mulle meeldib, mida ma teen ja mida rohkem teen, seda rohkem jõuan!:)
Oma sirgeid juukseid armastan ma ka. Elu on ikka poole lihtsam ja sellise kiire elutempo juures ma ei kujutaks ette, et kust selle aja võtaksin, et lokkidega mässata.
Tehke, mida Te armastate!:)

3 comments:

  1. I love your blog. Thank You, for joining my blog. I have also joined your blog. The pictures are beautiful and I love your styling. :)

    ReplyDelete
  2. I love your blog!Im a product junkie and a sucker for beautiful photography!I'm following!Stop by my blog if you get a chance!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...