Friday, November 4, 2011

Joik kehakreem kitsepiima ja sheavõiga


Since this product is sold only in Estonia, this post is in Estonian only.

Minu arvustus antud tootele on positiivne. Väga mõnus ja samas tugev lõhn. Niisutuse osas on ka täitsa okei. Konsistentsilt on selline mõnus, et olen paaril korral ka kätekreemina kasutanud. Kuigi pean tunnistama, et mitte niisutuse eesmärgil, vaid ma lihtsalt kaifin seda lõhna nii väga, et võiksin enda käsi nuusutama jäädagi.
Hind on täitsa mõistlik, ca 7 eurot.
Mul sai just Body Shopi mustika kehavõie otsa, mis oli ka täitsa hea (ausalt öeldes olengi aastaid juba ainult Body Shop'i erinevaid kehavõideid kasutanud). Peakski peale passima, et millal Body Shop võided 10 eurot maksavad, kuna nende tavahind on minu arvates ülehinnatud. Ebay's liigub ka neid mõistliku hinnaga, et aegajalt olen ka sealt neid tellinud.

Tootekirjeldus: Rikkaliku koostisega ehtsat kitsepiima sisaldav ihukreem on suurepärane turgutus igale nahatüübile, kuid eriti sobilik kuivema naha hoolduseks. Sheavõi ja oliivõi ning naturaalne E vitamiin niisutavad
nahka ja jätavad selle tõeliselt sametiseks. Isuäratava vanilje lõhnaga!
Kõik JOIK kehakreemid on valmistatud algusest peale ise, me ei kasuta kreemibaase! Kreem on mugavas pumbaga pudelis.
Koostis: vesi, kitsepiim, sheavõi, oliivõli, ceteareth-15, glyceryl stearate, steariinhape, Ecocert sertifikaadiga säilitusaine, e-vitamiin, lõhnaaine.

5 comments:

  1. Mulle ka väga meeldib see kreem! :)

    ReplyDelete
  2. Ma nii armastan Joik tooteid. Seda pole veel proovinud, kuid täitsa võiks. Ja kujutan juba ette seda vaniljelõhna... Tänud review eest :)

    ReplyDelete
  3. Minu meelest on Body Shop Eestis üldse üle hinnatud... tavaliselt ostan nende tooteid välismaal viibides, sest seal raatsitakse normaalseid pakkumisi ka teha (osta 3, maksa 2 eest jne). Mu lemmik Body Shopi kehakreem on aga hoopis Africa sheavõi ja seesamiõliga kreem - vägavägaväga mõnus, eriti pärast sauna! Ei jäta ka seda kleepuvat tunnet nagu paljud BS kehavõid mitmeks tunniks jätavad.

    Kui ma kogu oma kreemilaadungiga ühele poole saan, siis proovin ka kindlasti mõnd Joiki oma.

    Anna

    annnaelisabeth.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ma ise ka olen kunagi Body Shopi kehakreeme kasutanud, kuid hiljuti enam mitte, sest osadel on ikka nii vänge lõhn juures ning see on eriti häiriv siis, kui soovid lisaks parfüümi kasutada ning kui sinna lisada igasuguste juuksetoodete lõhn, siis olen nagu lillebukett. Teine asi mind viimasel ajal on pannud vaatama muid tooteid on see, et sooviks leida parabeeni vaba kehakreemi (ning seda teha ka igast näokreemide ja näiteks puudri jms korral) ning hetkel tundub, et see JOIK kehakreem on selle vaba, niiet peaks täitsa katsetama:)

    ReplyDelete
  5. JOIKI müüakse ka mujal- Soomes ja Rootsis näiteks.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...