Saturday, November 5, 2011

The shades of hair














I think it's because of the fall going on and upcoming winter..lately I'm such a sucker for darker shades on hair and even redish shades. I'm even concidering colouring my own hair but since I'de done it in past and always regreted it I'll proably will not do that radical step and do some darker highlights. I have noticed in facebook that lately many life long blondes have turned to brown-reds so it's not only me who's into these colours., but let's see. Actually I would like to have  my own haircolour but growing hair out is quite painful. Darker highlights will definitely help to smooth that procedure. And since I know myself too well I'm sure that when summer comes I want blonder hair again..
Also it's time to buy some candles with nice scents:)





Viimasel ajal paeluvad mind väga pruunikad ja punakad toonid juustes. Ma arvan, et see on seotud käismasoleva sügise ja tuleva talvega. Ma kaalusin isegi enda juuste värvimist tumedamaks, kuid ma veel kaalun seda varianti. Minevikus olen ma teinud drastilisi muutusi ja iga kord olen kahetsenud. Tõenäoliselt piirdun vaid tumedamate triipudega juustes (mida ma tahtsin juba eelmisel korral juuksuris teha, kuid ajapuudusel sain vaid heledate triipude väljakasvu värvida). Ma olen ka facebookis märganud, et eluaegsed heledajuukselised on viimasel ajal teinud suure muutuse ja värvinud juuksed pruunikaks-punaseks, nii et ma pole ainus:) Kõige rohkem tahaksin ma enda loomulikku tooni, kuid samas väljakasvatamine on jube tüütu ja ei näe kuigi ilus välja. Tumedad triibud kindlasti pehmendaksid seda protseduuri. Kuid kahjuks tundes ennast, siis suve tulekul tahan kindlasti jälle heledaid triipe tagasi ja siis jälle kogu töö nurjas.

8 comments:

  1. Wow, esimene on ülicool toon :p Aga kas Sa hennaga oled proovinud juukseid toonida?

    ReplyDelete
  2. Ma kaalusin seda varianti ja uurisin ka henna kohta, kuid sain aru, et blondeeritud juustele (triibud on tehtud blondeerijaga) võib see väga imelikult mõjuda, et ei tule õige toon vms. Ning kui hiljem tahta juukseid tavalise värviga või blondeerijaga värvida, siis ei pidanud enam see värv peale jääma või juuksed muutuvad roheliseks. Ühesõnaga hennaga ei julge katsetada:) Katsetaksin, kui mul oleks võimalik nässu minemise puhul kodus kolm kuud istuda:D

    ReplyDelete
  3. Leidsin henna kohta sellise tektsi, mis tegi väga ettevaatlikuks:

    ENNE KUI HAKKAD HENNAGA VÄRVIMA:

    * Kui sa oled oma juukseid hiljuti heledamaks värvinud või on neid kuritöödeldud liiga kangete keemiliste ühenditega, siis võib tulemus paaril esimesel korral olla natuke prognoosimatu. Näiteks võivad triibutamise-heledamaks toonimisega kahju saanud juuksed isegi sennaga (mis peaks andma kuldblondi läike) mustjastumedaks ja kergelt rohekaks minna. Sama on hennaga - lisaks punasele jääb kahjustunud osale rohekasmustjas toon. Mis kaob u nädala-kahega.

    ReplyDelete
  4. mul ka igal sügisel tahtmine juuksed värvida tumedamaks. Mõnel sügisel annan kiusatusele järgi ja mõnel mitte :P

    ReplyDelete
  5. Olen ise hennaga juuste värvija ning julgen väita, et midagi hullu see keemiliselt töödeldud juustele ei tee. : D
    Ainuke prognoosimatu asi hennaga värvides on see, et kunagi ei tea, milline toon tuleb, sest see oleneb nii paljudest asjadest (kuidas segu tegid, kui kaua juustes hoiad jne). Blondidele juustele/salkudele jääb henna arvatavasti lihtsalt kärtspunane/oranž. Ikka kohe...VÄGA kärts. Pole kunagi kuulnud, et kellelgi juuksed sellest roheliseks oleks läinud...
    Kasulik link henna kohta: http://www.hennaforhair.com/freebooks/henna_estonia.pdf
    Siit leiad kõik vajaliku.

    ReplyDelete
  6. Oma blogiga ka tegeled või ei?

    ReplyDelete
  7. Kindlasti tegelen millalgi. Mõnda aega on aeg lihtsalt äärmiselt piiratud ressurss olnud ja natuke aega on see seda kindlasti veel.

    ReplyDelete
  8. Nice hair!

    I just started my blog. Hope you will take a look and follow at:
    www.a-phrodite.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...