Monday, July 18, 2011

South /Lõuna

 Top French Connection, short jeans Only



 Seto Tsäimaja

 Piusa Caves

 By the Lake Tamula

It has been a busy summer and I have been traveling a lot in my home land. Estonia reminds littlebit the Twilight movie..a lot of ancient forests and beautfiul nature. Minuses are too cold winters and low number of days of sunshine. Someone was kidding that You could make the next Ice Age movie here and that person wasn't very wrong. 
This time we were visiting South-Estonia: Tsäimaja (literally means Chai house), Piusa caves, Paganamaa (Pagan's land) and Tamula Lake (Võru). Here are some pictures of these places.
Tomorrow I will go to another trip to Pärnu and Tallinn.

Sel suvel ma olen üpris palju mööda oma kodumaad, Eestit, ringi sõitnud ja paar päeva tagasi tegime Lõuna-Eesti tripi. Me külastasime Setumaad ja sealset Tsäimaja. Tsäimaja on armas talumaja, kus saab süüa ja kogu menüü on setukeelne. Kohe kõrval on talumuuseum, kus ka kaks julget sokukest ringi jalutasid. Järgmisena läksime Piusa koobastesse, mis ise on suletud, kuid sealne ümbrus on väga ilus ja sinna minek tasub minu arvates küll ära. Ka seal oli muuseum, kus sai minna maa alla ja mõnda koobast vist vaadata, kuid kuna lapsepõlves olen seal kõrduvalt käinud, ei hakanud minema. Järgmisena käisime ära Võrus, Tamula järve ääres, kuhu oli ehitatud palju liivaskulptuure ja toimus folkkontsert. Viimaseks külastasime Paganamaad. Seal pidavat olema vaatetorn, kuid kohale jõudes avastasime, et see on maha põlenud. Selle eest oli palju metsvaarikaid ja maasikaid.
Homme sõidan uuesti ära. Seekord Pärnusse ja Tallinnasse.

6 comments:

  1. ..OMG ..beautiful place , I wish to go there as well ..

    ReplyDelete
  2. Just found your blog, this is a beautiful post. You look great and I'm loving denim shorts right now. I think you're right too, this definitely reminds me of Twilight.

    Following you now
    xoDale
    www.savvyspice.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. LOL:D Tore näha pilte kodulinnast:) Aga super kaunis top on;)

    ReplyDelete
  4. Very Pretty!

    xoxo-Bee
    http://fashionxxxvictim-bee.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...