Sunday, September 25, 2011

The knits and scarves and stockings/ Sallid, sukad ja kudumid












Knitted dress 3suisses, vest Marks&Spencer, boots and scarf New Yorker, bag from ebay

I hoped to photograph the colourful leaves that fall produces. Unfortunately there were so few of them but I hope to get those photos next week or week after that.
This time of fall is very pleasant and lovely. I don't have to wear those very thick coats but I can wear scarves and gloves. Also this is perfect time for knitted dresses and stockings. Estonian winters are rough (minus 25 degrees is quite normal temperature on winter) so the time where a person can wear clothes like that might be very short. Though some winters may be milder they promised a tough one this year.
I was surprised why I did not get a 3 Suisses catalogue and went to check out their website. Unfortunately they don't sell their items in Estonia anymore. That's sad since I liked their collections very much:(

Ma lootsin värvilisi lehti pildile saada, kuid kahjuks neid oli väga vähe. Kuid ehk veab järgmine nädal rohkem.
Hetkel on sügis väga mõnus. Ilm on veel selline, et ei pea kandma pakse mantleid, kuid samas saab juba kanda kindaid ja salle...mulle nii meeldivad sallid (kapis on neid mustmiljon). Nagu teada, siis Eesti talved on karmid ja aeg, millal saab sukkasid ja kootud kleite kanda, võib üpris lühike olla. Ka sel aastal ennustati sama karmi talve kui eelmisel aastal. Seega tuleb võtta hetkel viimast. miinus 25 kraadiga nii naljalt kleidikest selga ei topi.
Ma ootasin pikisilmi 3Suisses kataloogi, kuid seda ei tulnudki. Läksin nende kodulehele, et uurida, mis neil pakkuda on, kuid kahjuks on seal kirjas, et Eestis ei saa enam 3Suisses kataloogist tellida. Kahju, kuna mulle meeldisid nende asjad väga. Eelmisel sügisel tellisin selle kootud kleidi, mis piltidel seljas. Kurb kurb...

3 comments:

  1. Ise ma selliseid riideid ei kannaks, kui siis ainult seda kampsunit. Aga sinu seljas näevad need asjad väga kenad välja. :) Esimene pilt oleks nagu ajakirjast või kataloogist, väga ilusad värvid.

    ReplyDelete
  2. Väga mõnusates värvides riided, eriti meeldib see kampsun :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...