Friday, March 16, 2012

RICH pure Luxury Intensive Treatment Cream review



I thought to give it a try since I used also a hair mask of the same series and the mask I liked. Unfortunately for my dry hair this leave-in treatment is too light and it didn't moisturize my hair enough. Maybe it is good for people with normal hair type. Mine is super dry unfortunately. I didn't see any efect by using it.

Ma mõtlesin proovida seda toodet, kuna kasutasin RICH juuksemaski eelnevalt ja see mulle meeldis. Kahjuks juustesse jäetav kreem ei olnud niivõrd tõhus. Mu juuksed on väga kuivad ja antud toode ei niisutanud neid piisavalt. Kui aus olla, siis ühtegi efekti ei märganud. Tõenäoliselt sobib see normaalsele juuksetüübile paremini, mulle kahjuks mitte.

2 comments:

  1. Minu puhul ka see mingeid tulemusi kohe ei anna, võib-olla siis pikaajalisemalt. Eks ma kasutan enda oma ikka lõpuni ära, ehk midagi ikka aitab :)
    Ma ostsin endale just 2 RICHi toodet juurde: argaaniaõli ja selle tavalise õli. Oled neid kasutanud?

    ReplyDelete
  2. Mul on pudel kohe otsas. Tellisin Tigi S-Factor Silky Smooth Serumi ja ma ei suuda seda paari tilka ära kasutada, kuna Tigi oma on ikka kordades parem mu juustele.
    Ei ole teisi RICH tooteid kasutanud (v.a. mask). Juukseõli on Schwarzkopfi Miracle Oil ja see kulub väga aeglaselt. Kui otsa saab, siis vaatan, et mida siis osta, kuid mõnes mõttes tahaks väga vana lemmikut C:HKO linaseemne õli osta. Siiamaani pole ükski juukseõli mulle nii hästi sobinud kui see.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...