Saturday, March 24, 2012

Tigi Catwalk Curlesque conditioner review

Tigi renewed it's products and bottles. This one used to be Tigi Catwalk Curls Rock. Long time ago when I had my curls this series conditoner worked really well on my hair. A few day someone asked me how long I've been doing Brasilian Keratin Treatment and it's becoming one year already!:) I still love it. Anyway, last time I used Nude moisturizing conditioner and it was too weak for me. So I remembered this series was good and I thought to give it a try and to see if it is still the same stuff in different bottle.Well, the scent is littlebit different and texture is silkier which makes it easier to apply on hair. Tigi Catwalk Curls Rock conditioner was a bit thicker. I like the scent, texture and it really moisturizes my dry hair well. I am so pleased I ordered this. It will be definitely on my favourites list.

Tigi uuendas tooteid ja pudeleid. Selle seeria varasem nimetus oli Tigi Catwalk Curls Rock.  Kunagi ammu, kui mul lokid olid, siis selle sarja palsam oli ülihea mu juustele, pigem maskitaoline kui palsam. Kusjuures, keegi küsis minult mõned päevad tagasi, et kui kaua ma olen Brasiilia keratiini hooldust juba teinud ja sellest on juba terve aasta:) Ma siiamaani jumaldan seda, ei kujutaks elu ilma selleta ette enam.  Igatahes, eelnevalt ma kasutasin Nude palsamit, kuna kasutan ka sama sarja shampooni ja palsam jäi liiga nõrgaks minu juustele. Niisiis tuli mulle see Tigi palsam meelde ja mõtlesin, et proovin selle uuendatud varianti. Ma polnud päris täpselt kindel, kas nad muutsid ainult pudelit või ka sisu.
Nüüdseks olen juba mõnda aega kasutanud seda ja ainult kiidusõnad. Lõhn ja tekstuur on erinevad kui Curls Rock palsamil. Lõhn on isegi meeldivam ja tekstuur on siidisem ja seega on palsam lihtsamini juustele kantav. Curls Rock oli üpris paks ja meenutas pigem maski. Samas niisutamisomadustelt on mõlemad variandid väga head ja ma olen ülirahul, et selle tellisin. Kõige soodsamalt sel hetkel leidsin suure pudeli (750 ml) levelzone.ee poest. Efekti märkasin kohe esimesel kasutamiskorral...juuksed hoidsid natuke paremini ja olid tervemad.

4 comments:

  1. Väga lahe blogi :)
    Minu blogis toimub hetkel pisikene giveaway, kui on huvi, võta osa ;) http://turquoiseeee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Fabulous post! Love your blog a lot!
    Im following you, so please follow me back:)
    Don't forget to visit my blog: WWW.ANOBANOOO.BLOGSPOT.COM
    Kisses,
    Anobanooo:***

    ReplyDelete
  3. hea lugemine, olen isegi Tigiusku :)

    ReplyDelete
  4. I love Tigi Catwalk they have the most amazing hair care for styling! I think Hairtrade is the cheapest place you can get it at the moment.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...