Sunday, January 27, 2013

Lumene Natural Bronze Gradual Self Tan review




I wanted to get some complexion and since I have my first wrinkles and tanning in a salon can cause cancer I decided to try a self tan lotion. I bought myself a Lumene Gradual Self Tan Lotion since it promises to build even tan in a week and therefor avoids looking like a carrot.
After 3 weeks of using this lotion I can tell that it definitely has nice smell and makes my skin very soft but unfortunately it has zero tanning effects.
Though it didn't give me results I expected I would buy this again because it makes skin real smooth and you can use it on face and body. Also it doesn't cost much. 

Ma tahtsin natuke jumet näkku saada ja kuna mu esimesed kortsud on kanda kinnitanud ja solaariumi kahjulikud mõjud on kõigile teada, otsustasin isepruunistavat kreemi proovida. Valisin Lumene Gradual Self Tan emulsiooni, kuna pakendi infoleht lubab järkjärgult tekkivat loomulikku päevitust ja nädalaga peaks juba ilus jume olemas olema. Lisaks seal oli vist märge Cosmpolitani lugejate lemmik või ostjate lemmik vms. 
Nüüdseks olen ma seda kreemi kasutanud kolm nädalat ja kuigi kreem lõhnab hästi ja teeb naha väga siidiseks, siis kahjuks mu nahk pole grammivõrragi tooni muutnud.
Kuigi see ei andnud oodatud tulemust ja tõenäoliselt ostan mingi muu isepäevituva kreemi, siis muude omaduste poolest on Lumene kreem väga hea ja võiksin seda veelkord osta. Lisaks saab seda kasutada nii näol kui ka kehal, et kui keegi ei viitsi mitme kreemiga mässata, siis see on hea ja lihtne lahendus.
Hind on ka taskukohane.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...