Thursday, March 11, 2010

Laadad!


See nädalavahetus tuleb Tartus eriti tihe!

12-14 märts on Tartu Näituste Hallis riiete müük. Selline pealkiri ongi üritusel: "Riiete Müük", korraldajaks Discounter pood(Rannuti Kaubandus). Tartus seda poodi pole, seega mul pole halli aimugi, et mis seal müüakse, kuid lähen tsekkan üle. Kusagilt kuulsin, et pakutakse OTTO ja Quelle kaupu...kuid kas vastab tõele, saan homme teada. Homme algab see üritus kell 14(laupäeval kell 10).

Laupäeval 13 märts on kaks turgu/laata. Esiteks on Buduaari Turg Kaubahalli null korrusel(seal, kus kunagi Rademar pood oli). Sissepääs 15.- või 50.-(viimase variandi puhul saab Buduaar kevadise ajakirja kaasa). Kuna kohatasu müüjatele on päris kallis seal, siis ei kujuta hästi ette, et mida siis müüakse. Samal ajal toimub sama üritus ka Tallinnas, kus ma usun, on see märksa võimsam ja huvitavama kaubavalikuga. Üritus algab kell 11.

Teine laat laupäeval on Müürilille Täika. See toimub Genialistide Klubis(Botaanika aia vastas). Seal müüakse nii uusi kui ka kasutatud riideid, aksessuaare, jalanõusid ja üldse igast põnevaid asju. Tihti on mõni Eesti noor disainer oma loominguga kohal. Kaubavalik on täiesti seinast seina ja hinnad on üldjuhul väga soodsad ja alati saab ka kaubelda. Müürilille täika algab kell 12.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...