Wednesday, October 3, 2012

Summer flashback

Here are some random photos from summer which I haven't uploaded yet and one song my friend sent to listen:) Anyway, this summer was short...but still I had a lot of fun, I had many amazing moments and little pieces of them are on these photos. Most of the time I was accompanied by Lana del Rey music which definitely had its influence on me. The highlights of this summer were definitely Mika, Lady Gaga, Red Hot Chilly Peppers concert,  Pärnu trip with my girls and visiting some local events. This summer was very short, both the sunny warm days and my vacation period.
But in the end don't count the days, make your days count:)

Siin on mõningad pildid suvest, mida ma veel näidanud pole või õigemini ei osanud neid ka kategoriseerida. Samuti lisasin laulu, mille mu sõber saatis ja mis mind nüüd kummitab hommikust õhtuni:)
Igastahes, suvi oli väga lühike, kuid sellegi poolest sai ka palju nalja ning käidud/tehtud. Saatjaks heitlikel suvepäevadel oli Lana del Rey muusika, mis valitses kogu suve.
Eredamateks hetkedeks selle lühikese suve jooksul olid Mika, Red Hot Chilly Peppersi ja Lady Gaga kontserdid, Pärnu trip sõbrannadega, teletorni külastus, suveteater, Tartuff jne. Ma taasavastasin ka Tartu võlu enda jaoks, mis on viimastel aastatel suviti kihama löönud varasemate tühjuse aastate järel.
Suvi oli lühike nii päikseliste päevade kui ma puhkusepäevade poolest. Kuid samas ei tohiks lugeda päevi, vaid panna päevad midagi lugema!:)












No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...