Thursday, September 4, 2014

Happy and puppy





This video fits so well to this post:) It's so cute and puts a smile on my face every time I see it:)

Hihii, I can't stop giggling which I do even walking by myself on the streets. Everything is so exciting, life has started to inspire me again and every day is so worth experiencing. Well, I had some thoughts about changing things in my life for a while but I never did them. I always put my ideas on hold…maybe someday in future..I always had good excuse, I always thought about everyone else..But then, something good snapped inside me and suddenly, all this once, I am living the life of my dreams. I left my hometown, where I have been living all my life, I left the apartment which I had just finished decorating, part of my family, part of my friends..But that's actually how I used to saw things:) I didn't leave anything…all those things/ persons exist and I can visit them all the time. I moved to Tallinn, which is the capital of Estonia, got a new job, where I start in a few weeks, I go to study things that make my heart glitter. Actually I am going to study two things. The first is a 2 year art class specialized for fashion design. It's like a Foundation degree in UK. After this you can apply to Bachelors, but I'm not quite sure that I will, since I am doing this for fun and for myself mostly. Also, if things get too over hand, I can always quit. The other thing is advertising and marketing in University of Tallinn. This is what I have been interested for long time and also associates with my new job:)

Hihiii, viimasel ajal võib mind tihti kohata tänavatel jalutamas väike muie näol. Tegelikult pulbitseb minus miljon osakest, mis tahaks hea meelega õhku karata ja keksida nagu 5 aastane. Kõik on nii põnev, et raske on õhtuti magamagi jääda. Ma kolisin uude linna, mis idee tasandil on mu peas vahelduva eduga aastaid podisenud. Ja üks hetk käis klõps ära ja siin ma siis olen. Ma kolisin Tartust Tallinna (esimeses olen elanud suurema osa enda elust), võtsin ette kaks kooliteed ja vahetan peatselt ka töökohta. Mu töö saab olema ilu- ja turundusealane, nii et varsti on oodata ohtralt ilutoodete ülevaateid. Mind võib näha ka Anne ja Stiili Londoni õhtul, mis 10.septembril Radissonis aset leiab:) Tõotab väga põnev tulla.
Koolidest võtsin ette enda kaks salajast kirge- kunst ja reklaamindus. Kui asjale täpsemalt läheneda, siis kunstis võtsin moedisani suuna ja reklaaminduses õpin selle lahutamatut osa turundust. Disainikursus on 2 aastane EKA ettevalmistuskursus, mis on kolm õhtut nädalas. Ma ei suuda ära oodata seda, joonistamine ja millegi loomine on alati pannud mu hinge särama. Samas reklaamindus ja turundus huvipakkuval alal on mulle ka pikalt unistuseks olnud:)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...