Thursday, April 22, 2010

Joik sügavpuhastav näoõli


Niisiis sai soetatud Joik sügavpuhastav näoõli(mina ostsin Tartu Kaubamajas iluosakonnast, kuid neid müüakse nii internetis kui ka paljudes ilutoodete poodides..hind jääb ca 70-80.- kanti).

Õli on tõesti hea ja tundub, et sobib pigem rasusele nahale, kuna võib tõesti natuke kuivatada nahka. Tundub küll uskumatu, et õli kuivatab nahka, kuid nii see on. Igatahes mina olen rahul oma õliga. Juba nädalakese olen kasutanud ja ei mingeid nahahädasid. Kuid kuna nahk hetkel ongi niikuinii okei, siis kasutan pigem profülaktika mõttes. Paljud on seda kiitnud ja vaid üksikutele pole sobinud. Kuid siin võib ka asi olla selles, et alguses tuleb mustus sügavamatest nahakihtidest välja ja muudab esialgu naha hullemaks. Kuid see peaks mööduma.


Siin siis netist võetud tootekirjeldus:

Klaar ja hea jumega nahk, puhas ummistunud pooridest ja tüütutest vistrikest - tihti tundub see võimatuna...Kosmeetikatööstus reklaamib üha uusi tooteid, mis peaksid aitama seda eesmärki saavutada - enamasti just vahenditega, mille eesmärk on eemaldada nahalt igasugune rasu ning oodates selle kaudu imet. Tegelikult on naha loomulikuks toimimiseks rasueraldus äärmiselt vajalik. Loomulik rasueraldus kaitseb, ravib ja niisutab nahka nii, et see saaks korralikult funktsioneerida - korralikult funtsioneeriv nahk on aga terve ja puhas. Kasutades tugevatoimelisi puhastusvahendeid kuivatame me nahka ning rikume selle loomuliku tasakaalu, nahk hakkab tootma rohkem rasu, et kompenseerida kaotatud niiskust. Nii moodustub lõpmatu nõiaring.JOIK näoõli puhastab nahka ilma karmide puhastusaineteta, mis naha loomulikku rütmi segaksid. Näopuhastuse aluseks on "sarnane lahustab sarnast" põhimõte - päeva jooksul nahale ja nahapooridesse kogunenud mustus, üleliigne rasu ning surnud naharakud eemaldatakse spetsiaalse õlisegu abil naha loomulikku talitust segamata. Puhastusõli aluseks on kastoorõli, mis tungib sügavale nahapooridesse ja lahustab mustust, oliivõli toob lahustunud mustuse pinnale, misjärel seda on kerge eemaldada.Õlimeetodil puhastades on nahk puhas ja särav!Kasutamine: Puhasta nägu sügavpuhastava õliga õhtuti. Vala peopesale umbes teelusikatäis puhastusõli ning kanna see kuivale nahale meigi peale, masseeri nahka põhjalikult ringjate liigutustega, keskendudes rohkem probleemsetele aladele (lõug, otsaesine, nina) Niisuta näopuhastussvammid võimalikult kuumas vees ning eemalda õli nende abil näolt. Täiendav näopesu pole vajalik, see kuivatab liigselt nahka.Ära koorma nahka ööseks kreemidega - lase nahal loomulikult moel toimetada, nii püsib nahk tegus ja saab endaga ise hakkama. Kord nädalas võid teha sügavpuhastust - toimi nagu ülal kirjeldatud, kuid svammide asemel eemalda näoõli võimalikult kuuma vette kastetud ja väljaväänatud rätikuga. Aseta rätik õliga kaetud näole, oota kuni rätik jahtudes poorid avab ning eemalda seejärel õli rätikuga pühkides. Arvesta ka võimalusega, et nahk võib vajada uue puhastusmeetodiga harjumiseks ja loomuliku talituse taastamiseks aega - anna talle selleks mõned päevad, selgemaid tulemusi näed umbes nädala möödudes

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...