Monday, April 5, 2010

Kihiliselt riide ja Elle kätte!


Ei suutnud koduni oodata, et saaks lapata juba:D








Jeee! Lõpuks ometi on kahe meetrine hang mu rõdult kadunud ja ilm näitab soojenemise märke. Nädalavahetusel sai paksemad joped kapinurka visatud(kuigi täna kuulsin hullu juttu, et varsti tuleb miinus 12 kraadi öökülma...i refuse to believe that!!). Praegu on ideaalne käia kihiliselt riides. Kui hakkab palav, koorid ühe eseme maha ja ongi parem olla.

Igatahes täna läksime sõbrannaga oma esimest kevade jalutuskäiku tegema. Sõime ühe hot dogi, põikasime kaupsist läbi, kust ma ei suutnud siiski ühte ajakirja ostmata välja minna(valisin 15 minutit Vogue ja Elle vahel..mõlemat ei raatsinud ja pooled reklaampildid on neil niikuinii samad...peale jäi Elle). Klõpsisime ka mõned pildid..

Siinkohal avaldan armastust oma pruunide saabaste ja käekoti vastu, mis piltidelt näha. Ma täiesti jumaldan seda tooni saapaid, käekotte, vöösid, nahktagisid(cognac ja tan on vist üldine ingliskeelne nimetus sellele toonile). Mul on siin pildil üldse kõik oma lemmikumad asjad koos: triibuline kardigan, beez karvane vest, sinised teksad, suured päikseprillid, paljude värvidega sall, pruun mahukas käekott ja samas toonis saapd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...