Wednesday, June 15, 2011

Chino pants




Here you can see my hair two months after Brasilian Keratin Treatment and air dried. And week ago highlighetd with Goldwell Silk Touch bleacher.

 Pants: Mango, sweater: Primark (Bremen)

Chino pants are sort of a must have this year. All the shops are full of those and half of my frisnds have them. It is weird how the taste of clothing changes. There were times when I seriously disgusted those sort of pants but now I love them. I also love the material of those pants, they are soft and smooth on outer side.
Soon I will renew my Brasilian Keratin Treatment but at this moment I like the waves. 

Ma ei teagi, kuidas Chino pükse eesti keeles nimetatakse, kuid sellel aastal tunduvad, et need on must have. Kõik poed on neid täis ja pooltel mu sõbrannadel on need jalas. Veider, kuidas maitse võib muutuda. Kunagi ma täiesti jälestasin sellist sorti pükse (ülevalt laiemad ja alt kitsamad), kuid nüüd ma täiesti jumaldan neid. Väga mugavad ja mõnusad. Nendel konkreetsetel pükstel on väga hea materjal, pealt selline pehme veidi.
Samuti on piltidel näha mu juuksed. Ma tegin viimati kaks kuud tagasi Brasiilia keratiini hooldust ja nüüd nad hakkavad tagasi lokki minema. Kuid nad lähevad üpris ühtlaselt ja sellised lained mulle isegi meeldivad. Varsti (nädala-kahe jooksul) kavatsen hoolduse uuesti teha, kuid hetkel mulle veel meeldivad need lained ja ei ole raatsinud üle teha. Antud piltidel on juuksed loomulikult õhu käes kuivanud, föönitades nad jäävad sirgemad.

7 comments:

  1. Nice pants! Looks great on you :)

    http://fzivile.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. oh you look so cute, your outfit is too cute love the details on your top

    kisses
    hannah
    http://elegantesque.blogspot.com

    wanna follow each other ?

    ReplyDelete
  3. Nice pants and cute top :=)

    ReplyDelete
  4. Nii mõnusad püksid! Ideaalne värv suveks! Ja ma ei teadnudki, et Saksamaal on ka Primarki poed...

    ReplyDelete
  5. Jap, Saksamaal on, aga ainult paar tükki terve Saksamaa peale. Ka Belgias, Hispaanias ja paaris Euroopa riigis on neid veel vist, aga samamoodi riigi peale üksikud poed.

    ReplyDelete
  6. Amazing looks you have babe, simple brilliant, i am loving this outfit of yours, one more thing i would like to mention is the color of your nail polish, because of it your feet are really standing out.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...