Tuesday, July 31, 2012

Kadrioru park & another floral dress






 Another floral dress..bought it from Mango. It has shorter front side and longer flaunting backside. The belt wasn't included.
L ittlebit off theme chat..Though it's the second half of the summer and weather should be cooling down it's on the contrary hotter than ever.  Yesterday I attended Red Hot Chilly Peppers concert and it was awesome! it was raining but I didn't mind since the air was hot and the warm raindrops were so refreshing. 
Red Hot Chilly Peppers is having a concert tour and I recommend to visit it if possible..I rocked from the first song til the last seconds the drums were beating!

Veel üks lilleline kleit, mille ma hiljuti ostsin. Soetatud sai see Mangost. Eest on kleit veidi lühem ja tagant pikem. Vöö lisasin ise, kuna muidu on kleidike väga laiali kuidagi.
Veidi teemavälist juttu..Kuigi kaks kolmandikku suvest on läbi, siis on selline tunne, nagu see oleks äsja alanud. Eile käisin Red Hot Chilly Peppersi kontrserdil, mis oli ülikihvt ning kuigi vihma sadas, siis see ei häirinud. Väljas oli soe ja leiged õrnad piisad mõjusid hoopiski värskendavalt. Aga kontserdist veel niipalju, et sain vägagi positiivse üllatuse osaliseks. Ma eriline fänn neil pole ja järgmine päev tööpäev, et vahepeal mõtlesin, et kas üldse viitsin. Ma elan Tartus ja järgmine päev tööpäev tähendab seda, et jõuan kell 3 öösel koju ja kell 8 pean ärkama. Aga mul on väga hea meel, et läksin. Lasti palju tuntuid laule ja rokkisin terve kontserdi otsast lõpuni välja. Elamus oli viimase peal!


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...