Saturday, May 23, 2009

Kehatooted


Kõige parem kehakoorija on kohvipuru. Olen katsetanud kalleimaid ja odavamaid poetooteid, kuid ükski ei tee nahka nii sildekaks kui kohvipuru. Kohvipuru võib ka duššigeeli sisse panna. Niisama kasutades tuleks seda tassi panna ja hästi veidike vett lisada, et kohvipuru muutuks massiks.
Keha niisutamiseks kasutan The Body Shop virsiku kehavõiet. Varem kasutasin mango oma, kuna ausalt öeldes meeldib mango lõhn ülekõige, kuid virsiku oma jätab naha pehmemaks ning niisutab kuidagi rohkem. Aga kehavõiet on natuke tüütu nahale kanda, et parima kehaniisutaja otsingud veel jätkuvad. Virsiku kehavõie toimib jälle talvel ülihästi kätekreemina.
Kõige parem asi, millega keha pesta, on lasteseep. Kõiksuguste tsitruseliste duššigeelide vastu on mul allergia, nii et lasteseep on käigus juba aastaid. Lasteseep on ülihea ja universaalne toode. See ei kuivata nahka eriti, ei tekita absoluustelt allergiaid ega lööbeid. Ma pesen isegi nägu sellega, kuna avastasin, et toime on sama, mis kallistel näopuhastajatel. Isegi mõnusam on. Olen päris paljudele tuttavatele soovitanud lasteseepi ja kõik on peale proovimist selle püsivaks kasutajaks jäänud. Lisaks sellele maksab see kõigest 5.- umbes.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...