Sunday, March 27, 2011

Suured rullid



Et mu juuksed natuke laine tõmbuvad ja ma andsin endale lubaduse võimalikult vähe sirgendajat/fööni kasutada, siis vana hea viis juuksed rohkem sirgu saada, on neisse suured rullid panna. Rullid tuleks panna poolkuivadesse juustesse, ehk siis pärast pesu tuleks lasta juustel veidi kuivada ja siis alles rullid panna. Kuigi rullide miinuseks on see, et nad avaldavad juuksele survet/kisuvad juust peanahast veidi, siis ilusti paigaldades põhjustavad nad minimaalset kahju.
Suuri rulle kasutades ei saa pulksirgeid juukseid, kuid nad võtavad juustest laine ära ja mõnikord annavad väga laheda koheva välimuse+ keeravad otsad kooldu. Mina otsustasin enda juuksed külgpatsi panna, kuid oleksin vabalt võinud neid ka lahti kanda. Kuna minul neid juukseid teab mis palju pole, siis mulle piisab kuuest suurest rullist.
Lisaks toonisin juukseid Rosalindist ostetud palsam-toonijaga (toon: beige), et võibolla ühtlustab see väljakasvu ja enda juukse kontrasti. Veidi tegi ühtlasemaks, kuid mitte olulisel määral. Samas toonija pani juuksed vägagi läikima, et asjatu vaev see möksimine polnud.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...