Wednesday, March 16, 2011

Keratiinihoolduse follow-up

3 nädalat hiljem/3 weeks after BKT
4 ja pool nädalat pärast hooldust/4 and half weeks after BKT



Niisiis, millised mu juuksed näevad välja pärast koduse Brasiilia Keratiinihoolduse tegemist? Möödas on natuke üle kuu ja tagumised juuksed hakkavad oma kuju kergelt tagasi võtma.
Juuksed on siiski pehmed ja mõnusad katsuda. Esimese ja teise pildi vahel käisin ka juuksuris otsi lõikamas, lubasin lahkelt 3 cm maha võtta.
Lahtiselt ma kannan nüüd vaid juhul, kui olen föönitanud või korraks sirgendajaga juuksed läbi tõmmanud, kuna tagant pealmine pool on üpriski laine tõmmanud. Samal ajal otsad püsivad enamvähem sirgena. Siiski ma üritan kuumtöötluse aparaadid juustest eemale hoida (mõlemad pildid on tehtud pärast loomulikku õhu käes kuivamist). Terve juuksed on kõige ilusamad juuksed!
Nüüd olen dilemma ees, et kas tellida uus pudel vahendit või lasta suveks lokkidel tagasi tulla?

11 comments:

  1. Mulle nt meeldib suvel lokk rohkem, siis on selline beachy wavy feeling :D Vahepeal võib ju ürituseks sirgeks ajada.. Aga eks see ole ainult Sinu enda otsustada :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh sulle.. Ma arvan, et ma proovin ka ikka selle toote ära millalgi. Nii põnev!:D

    ReplyDelete
  3. Mu, endla Ga.Ma sirgendajad, mis võtavad 200 kraadi välja. Netshopi lehel ka kõik Ga.Ma sirgendajad ainult 200 kraadi. Kust sa oma sirgendajad said? Kas 200 kraadiga jääb asi katki?

    ReplyDelete
  4. Mul on ka Ga.Ma sirgendajad, millel kuumuse reguleerija ja võtab kuni 220 kraadi välja. Ma ostsin selle netshopi ehk Tradehouse Tartu Zeppelini poest (mitte netilehelt). Võimalik, et kodulehel pole kõik tooted üleval. Ma ei oskagi öelda..ma usun, et saab seda teha küll, aga võibolla see vahend ei kinnitu lihtsalt nii hästi juuksekarva külge ja ei jää nii sirgeks või kulub kiiremini ära. Nii palju, kui ma ingliskeelsetest juhenditest olen lugenud, siis kõik ütlevad, et peab vähemalt 220 kraadine sirgendaja olema. Tasub uurida, äkki mõnel sõbrannal on selline sirgendaja (kuigi ma olen märganud, et üldiselt sirgendajad on max 200 kraadised). Minu Ga.Ma sirgendaja maksis minu mäletamist mööda 1195 eeku. Ma tellisin just selle vahendi ja ostsin juba kahekordse koguse ja hind tuli hulka odavam. Kui muidu maksis ca 400 eeku ühe korra kogus (100 ml), siis kahe korra oma oli 550 (200 ml). Kuigi nüüd teisel korral ma tellisin teiselt müüjalt BKT vahendi, et eks näis, kas sama asjaga tegu ikka.

    ReplyDelete
  5. Mina jälle siin oma küsimustega:D Kas sa kasutasid QOD Red või Gold vahendit? Ja äkki saad anda lingi, kust viimane kord nii odavalt said?

    Vaatasin youtubest videosid ka selle protsessi kohta, kuid seal nagu pesti hiljem see vahend maha ka?? Või sain millestki valesti aru?

    ReplyDelete
  6. Hmm..seda ma ei teagi, kas Gold või Red. Kui aus olla, siis ise olen lugenud ja kuulnud ainult Gold'ist.
    Aga esimesel korral tellisin siit: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230599223360&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1976wt_1139

    Nüüd siis tellisin siit: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260752899196&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1726wt_1139

    Ma usun, et sa mõtlesid seda, et maha pesti sügavpuhastav shampoon? Samas ma pole kindel, kuna iga päev leiutatakse midagi uut. Keratiinihoolduse puhul ongi nüansiks see, et juukseid ei tohi pärast vahendi pähepanemist ja sirgendamist pesta kolm päeva.

    ReplyDelete
  7. Tere. Sattusin täna esimest korda su blogi lugema ja lõppkokkuvõttes lugeisn huviga su terve blogi läbi :) eriti huvitas just juuste teema ja see keratiinihooldus. Kuna ma sellest olen suht väha kuulnud ja uurinud tahtsin küsida kas seda võib teha ka keemiliste lokkide puhul? Mul endal olid enne sirged ja üsna terved juuksed aga jobu pidin lokid endale tegema, nüüd igati äratöödeldud. Hetkesisuks on nad aga natukene välja kasvanud, mõtlesin, et ehk peaks ka koduselt seda keratiinihooldust tegema, tundus päris hea pääsetee :)
    Muidu edu ja jaksu edaspidiseks!

    ReplyDelete
  8. Tere! Väga vahva, et blogi huvi pakkus:) Keratiinihooldus peaks just eriti sobima töödeldud juustele (keemiliselt sirgendatud, lokitatud, blondeeritud). Kui selle hoolduse tegija käib juukseid blondeerimas, siis soovitataksegi enne hoolduse tegemist juuksed ära värvida, kuna kahjustunud juuksele jääb keratiin paremini külge vms. Ka enda puhul võin öelda, et pealmised värvitud juuksed püsivad paremini sirged (efekt oli suurem), kui alumised värvimata.

    ReplyDelete
  9. see sõna on juus mitte juuks.

    ReplyDelete
  10. Ja nii ta on. Parandused sisse viidud.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...