Saturday, March 26, 2011

Office look






Jakk Seppälä (meeldib eriti enda kroogitud varrukate, taljesse lõike ja eesmiste nööpide tõttu), pluus BCBG Max Azria, püksid Zara, prillid Versace


Niisiis, juuste asjus otsustasin ikkagi keratiinihoolduse kasuks, kuna elu on ikka niiiivõrd lihtsam sirgete juustega. Lisaks saab kõiksugu põnevaid soenguid teha neisse, mida lokkis juustega väga teha ei saa. Ja lokke on tangidega lihtsam keerata kui sirgendada. Ca nädala pärast peaks mu BKT kohale jõudma ja seekord üritan kellegi appi saada, et tagumised juuksed saaksid ilusamini tehtud. Hetkel on poolteist kuud möödas hoolduse tegemisest ja juuksed hakkavad vaikselt ja järjepidevalt lainesse tõmbuma. Siiski on nad veel pehmed ja siidised ja neisse on hea punutisi/soenguid teha.
Triibutamas käisin viimati 2,5 kuud tagasi, et hetkel natuke häirivalt välja kasvanud, kuid üritan veel veidi vastu pidada (värvimata jätmine on üks parimaid asju, mida ma oma juustele teha saan). Kuid tundub, et kuigi kaua ma vastu ei pea. Viimased paar korda olen pidanud laskma teha juuksuris blondeerijaga triibud, kuna mu juuksur vahetas salongi ja uues salongis pole enam värvid samad ja teises salongis üritasin teha mõned triibud tavalise värviga, mis pole blondeerija, ja oranzikas jäi. Kolmandas salongis, kus jäi ka tavalise värviga ilus, maksis see kõik kokku kaks-kolm korda rohkem, kui mu tavalise juuksuri juures ja oli tõsiselt ülehinnatud. Nõiaring! Kuid kuna triibud on blondeerijaga tehtud, siis värvitud juuks on väga kontrastne enda juuksega ja kuidagi väga näha väljakasvu osa.
Siin aga pildid minu eilsest riietusest tööl ja soeng, mida lokkidega suht võimatu teha.
Prille kannan üldiselt väga harva, kuna mul on +0.5 tugevus ja vajadus tekib nende järele ainult siis, kui olen kaks päeva järjest õppinud ja silmad krõllis lugemisest. Ja hetkel on selline aeg, kus pärast tööd hops hops koju ja ülikooli kodutööde kallale. Hetkel peaksin ka tegelikult uurimustööd kirjutama, et bye bye tänaseks!


2 comments:

  1. Jakk on väga ilus! Ja üldse see outfit on mulle meelepärane:)

    ReplyDelete
  2. Aitäh:) selles riietuses tunnen ennast alati asjalikuna!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...