Friday, April 8, 2011

Boyfriend Cardigan



I stole my boyfriends cardigan. Since they are in fashion and my bf has never worn it (and we bought it over a year ago), so I decided to wear it myself.
Another good news is that I got myself a new camera. I still have no idea what happens to that camera which I sent to warranty. My new camera is the smallest SLR and also my first SLR. Let's see, I still don't know how to use it correctly but I am trying to read the manual in every free minut I get and I haven't got much of those lately since I was in Holland for a while with my job. I hoped to read the manual on the airplane but on my flight there were some really interesting people sitting next to me and we talked the whole way and way back I was sleeping.
Holland was fantastic, but I'll write about it tomorrow;)
Tomorrow I am also having my second Brasilian Keratin Treatment, though I am sorry I had no time to color them in a hairdresser first.

Ma võtsin enda poisssõbralt kampsuni ära, kuna ta ei ole seda kordagi kandnud ja me ostsime selle juba aasta tagasi. Mis seal ikka, õnneks on boyfriend stiilis asjad moes.
Hea uudis on see, et mul on nüüd uus kaamera, mis on lausa peegelkaamera. See on väikseim peegelkaamera minu teada ja samuti on see minu esimene peegelkaamera. Ma üritan seda käsitlema õppida, kuid viimasel ajal on kiire olnud, kuna käisin tööga seoses Hollandis. Kaamera ostsin päev enne ärasõitu ja lootsin lennukis manuaali läbi lugeda, kuid sinna lennates sattusid mu kõrvale väga huvitavad inimesed, kellega terve tee jutustasime ning tagasi teel ma magasin.
Hollandis oli väga lahe, kuid sellest kirjutan ma homme!;)
Homme ma teen ka uuesti Brasiilia Keratiini hooldust. Ma lootsin küll ennem juuksuris käia ja triipude väljakasvu lasta värvida, kuid ajaliselt lihtsalt ei ole jõudnud.

3 comments:

  1. Ma ei tea, kas sa buduaari külastad, aga loe see läbi: http://buduaar.ee/Foorum/topic/272930

    ReplyDelete
  2. Jap, sellest, et Formaldehyde enamustes vahendites sees on, olen ma lugenud. Samas see sama komponent on ka paljudes tavalistes juuksehooldusvahendites, lihtsalt väiksemas koguses. Minu teada on leiutatud ka Formaldehyde vaba keratiini hooldus. Nüüd on ka uus asi leiutatud: juuste lamineerimine. See ei pidavat nii sirgeks tegema, kuid midagi ikka.
    Kui ma enda vahendiga ühele poole saan (hetkel 2 korra jagu), siis peaks seda proovima.
    Ma ei ole nii täpselt uurinud, et kas niivõrd väikestes kogustes on selle ainega kokkupuutumine ülikahjustav, kuna vähipõhjustajad on meie ümber tegelikult iga päev ja koguaeg.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...