Monday, April 25, 2011

Lace / pits













Lace jacket/ blouse: Seppälä

The spring is so on! I even got very good tasting sweet strawberries (though they are not local). I hope to plant some herbs myself too. 
Since weather is warmer I am losing the layers and wore lightweight lace jacket...it was such a bargain. Seppälä is doing sometimes Sales where they lower the price 70% and then they lower the price again 70% from the sale price...I don't remember the exact price but it was definitely under 5 euros.

Kevad on käes! Ma sain isegi väga magusaid maasikaid, kuigi need polnud Eestist pärit. Ma loodan mõned maitsetaimed ka ise potti istutada.
Kuna ilmad on juba päris soojad, siis riidekihid kooruvad seljast ja ma sain kanda juba enda õhukest pitsist jakki.Ma ostsin selle ülihea hinnaga Seppäläst, kus allahindluste ajal on asjad ikka tõsiselt odavad. Nad hindavad asja alla 70% ja siis hindavad sellest soodushinnast veel 70% alla. Ma päris täpset hinda ei mäleta, kuid kindlasti oli see alla 5 euro.

3 comments:

  1. I love your lace top! It's so cute!

    ReplyDelete
  2. Seppälä soodukate koha pealt täiesti nõus! muidu on asjad totaalselt ülehinnatud, aga vot õigete soodukate ajal võib seal täielik ostuparadiis olla :P
    ja muidugi väga ilus roosimuster on! :)

    ReplyDelete
  3. Love your shirt. Great location. Xxxx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...