Friday, April 22, 2011

White jacket and highlights



 White jacket: Reserved


There goes my patience! On the next day when I thought about growing out my hair, I couldn't resist anymore and called a hairdresser. I had my hair highlighted (bleached) with Goldwell Silk touch. But I made it pretty far, I hadn't highlighted 3 months. I also have to say that after few washes I can comparise two Brasilian Keratin Treatments and the first one was better (chocolate smelling). 



Niipalju siis minu kannatlikkusest! Juba järgmisel päeval, kui ma olin mõelnud juuksevärv väljakasvatada, panin ma endale juuksuriaja. Ma lasin enda juuksed triibutada Goldwell Silk Touch blondeerijaga. Lootsin, et juuksur teab mingit värvi, mis pole blondeerija ja minu juustele peale hakkaks, kuid ta kahtlustas, et kollane võib jääda. Kuid ma olen selle värviga rahul..see Silk Touch pidi veidi vähem rikkuma, kui see tavaline Goldwell blondeerija vms. Kokkuvõttes ma pidasin hästi vastu, ma polnud 3 kuud juukseid värvinud.
Nüüd peale paari pesu saan ma võrrelda ka neid kahte erinevat Brasiilia keratiini hooldust ja mulle tundus šokolaadi lõhnaga (esimene) parem.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...