Wednesday, February 22, 2012

Lanzarote





As i've been working and studying a lot I needed a vacation. Since I got to be away only a week I had to choose some place in Europe. Well the warmest place in Europe is Canary Islands and there I went. Though I think I should have chosen another island since Lanzarote was very windy and there wasn't a lot to do (and I like to be busy bee). I was very positively surprised in UGG boots, which I got from NY. They were okay even with +20 degrees. And in Estonia I wear them with -20 degrees. Suits with every weather:) There wasn't a lot places to shop but it had Zara, Bershka and so on (which mu home town doesn't have). I got this blue blazer, light blue pullover and another striped top. The sailor theme is never ending I think..

Mul on viimasel ajal palju tegemist olnud töö ja kooliga (mis sai just läbi nüüd), et ma vajasin väikest puhkust. Lähim soe paik, kus jõuaks nädalaga ära käia, on Kanaari saared ja sinna siis saigi mindud. Mina käisin Lanzarote saarel, kuid ma usun, et Tenerife ja Gran Canaria on veidi huvitavamad ja toredamad kohad. Lanzarotel polnud just kuigipalju meelelahutust ja ilusaid randasid valge liivaga oli ka vähe. Enamus pinnas oli vulkaanilise päritoluga ja tumedat värvi.
Ma olin märganud, et inimesed kannavad UGG saapaid rannas ja ma alati mtõlesin, et kas neil palav pole..kuid nüüd sain ise järele proovida ja need on nii mõnusad. Sobivad nii 20 pluss kui ka 20 miinuskraadiga.
Seal polnud just väga palju shopingkohti, kuid samas olid olemas Zara, Bershka jms, mida minu kodulinnas pole, et paar asja sealt sain. Sinine püüab mu silma pidevalt ja nii saigi jakk ostetud  oma uues favoriittoonis. Lisaks ostsin helesinise õhukesega pulloveri ja triibulise topi (piltidel). Ühe tuulejaki ostsin ka meremehe teemalise, kuid kahjuks ostsin selle viimasel päeval ja ei jõudnud kanda veel. Meremehe teema on vist igavene:)
 

4 comments:

  1. really nice pictures :D
    regards !

    ReplyDelete
  2. väga kenad pildid. viimane outfit ka väga armas ja stiilne :)

    ReplyDelete
  3. The water looks amazing!
    Super cute fit too! :)

    Stop by sometime, Natalie xo
    http://lavagabonddame.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...