Friday, April 1, 2011

Clip in hair extensions/ clip-in juuksepikendused

Ülemisel pildil on mul enda juuksed õlgadeni, alumisel pildil natuke üle õlgade




This blonde one is my dear relative

I had once the permament hair extensions (attached with keratin), but those ruined my hair though I had them applied in an professional salon. Cause I have curly hair, I had to straight my hair after every wash and that fried my own hair. After removing those extensions I started using clip-in extensions which was much better solution for me because I could wear them whenever I wanted to. I have human hair clip-in extensions and I have had them over 2 years already. Though, be aware not to put the clips too on top of the head because they will show under your own hair. Also, use a special soft brush. Do not use usual combs, since they make extensions going ugly real fast! I haven't washed my hair extensions since they haven't gone greasy. But I have put some hair serum in the ends when they started to dry a little.
If I want curls I curl them, if I want them straight I use my hair straightener.



Ma olen korra lasknud endale panna ka keratiiniga pikendused, kuid need olid ebamugavad ja keerasid mu enda juuksed tuksi. Eriti just ka seetõttu, et kuigi ma panin lokkis pikendused, siis nende struktuur ja kuju polnud päris sama, mis minu juustel ja ei läinud eriti kokku. Tagajärg oli see, et pidin pärast iga pesu (ülepäeviti) juukseid sirgendama ja üldiselt ka föönitama, kuna juuksed õhu käes kuivasid 8 tundi!!! Lisaks oli "professionaalne" paigaldaja pikendused valesti paigaldanud (liiga väikese juukse külge kinnitanud raske pikenduse salgu ja nii, et salk kiskus enda juukseid), nii et enda juuksed kukkusid koos pikenduse salguga välja. Tegelikult oli veel mitmeid asju valesti paigalduse juures, aga see kujuneks juba väga pikaks jutuks.
Pärast seda, kui eemaldasin püsipikendused, siis otsustasin minna clip-in pikenduste peale üle. Minu jaoks oli clip-in'del palju eeliseid ja plusse püsipikenduste ees. Esiteks, ma ei pidanud pärast iga pesu juukseid sirgendama ja sain kanda pikendusi siis, kui tahtsin, mitte polnud sunnitud nendega igapäevaselt tegelema. Lisaks on clip-in'id märksa odavamad ja lihtsamad hooldada. Mul on pärisjuustest pikendused ja need on mul olnud juba üle kahe aasta (kuigi ma viimasel aastal olen neid väga vähe kandnud). Kui neid tihedalt (peaaegu igapäevaselt) kanda, siis peavad vastu 4 kuud kindlasti. Ma pole kordagi pesnud pikendusi, kuna nad pole lihtsalt mustaks läinud. Korra olen otstesse seerumit ja sprei-palsamit pannud, kui juukseotsad hakkasid kuivaks minema. Kui tahan lokke, siis keeran neisse lokid. Kui tahan sirgeks, tõmban sirgendajaga läbi.
Pikenduste jaoks paar nippi: *pikendused jäävad ühtlasemana ja ilusamalt, kui enda juuksed on järgutatud * ära kasuta kunagi tavalist kammi, see rikub pikendust ja nad lähevad kiiresti koledaks...kasuta pehmet harja *alati jäta enda ülemisi juukseid piisavalt peale, kuna liiga ülespoole paigaldatud pikenduse riba võib enda juuste alt hakata välja paistma.
Mulle endale meeldib kõige rohkem küljel kanda pikendusi, kuna siis hajub ära juuksevärvi erinevus (kui mul see parasjagu on) ja samuti hajub juuksepikkuste erinevus.

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...